15 Απρ 2010

«Η ΑΕΚ είναι σε τραγική κατάσταση…»

«Η ΑΕΚ είναι σε τραγική κατάσταση…»Λάβρος για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ εμφανίστηκε, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. «Η ΑΕΚ είναι σε τραγική κατάσταση», τόνισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. «Αποπροσανατολίζονται από τα πραγματικά προβλήματα όσοι ασχολούνται με τον Μπάγεβιτς», πρόσθεσε. «Ο Αδαμίδης δεν είναι λαμόγιο», το σχόλιό του για τον πρόεδρο. «Χρειάζεται ένας οικονομικός γίγαντας. Να κάνουμε το σταυρό μας μη φύγει ο Παππάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ:
«Το μπλέξιμο που παρουσιάζεται με το πραγματικό μπλέξιμο δεν έχει σχέση. Λέω καθημερινά ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια τραγική κατάσταση και ο κόσμος δεν θέλει να το καταλάβει. Ο Εδεσσαϊκός ή ο Κολοσσός Ρόδου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Το μόνο που έχει απομείνει είναι τα εμβλήματα, η ιστορία και η φανέλα. Και κάποιοι λίγοι άνθρωποι που τρέχουν όσο μπορούν και όταν μπορούν».

Για την επίθεση της «Original» κατά Μπάγεβιτς: «Δεν υπάρχει θέμα Μπάγεβιτς. Δεν υπάρχει ανακοίνωση, υπάρχει ένα σάιτ στο οποίο υπάρχει πολυφωνία. Είδατε να βγει κανείς με το όνομα και το πρόσωπό του και να βρίσει τον Μπάγεβιτς; Να τον ρωτήσει γιατί η ομάδα είναι 18 βαθμούς πίσω. Είδατε καμία ηχητική ατασθαλία στο γήπεδο;».

Για την παρουσία του στην προεδρία της Ερασιτεχνικής: «Δεν υπάρχει Ερασιτεχνική. Είμαι πρόεδρος των απομεινάντων. Έχω βαρεθεί να λέω ότι φταίω και κάνω λάθη. Αλλά εκεί με οδηγεί η ανυπαρξία των άλλων. Η ανάδειξή μου στην προεδρία της Ερασιτεχνικής εκεί οφείλεται. Επιτρέπεται να έχουμε Ολυμπιακό χορηγό στη μπλούζα του βόλεϊ;».

Για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα play-offs:
«Η ομάδα δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται. Μας ήρθε μία ολόχρυση ευκαιρία. Να κυνηγήσουμε όλοι μαζί αυτή την ευκαιρία. Όποιος αντέχει το οπτικό μαρτύριο της ΑΕΚ είναι άξιος συγχαρητηρίων».

Για την ανάγκη ενός ισχυρού επενδυτή: «Εάν ο Παππάς του τη βαρέσει και πει ‘Αϊ στο διάολο, με πρήξατε’, θα πάει ο Χατζηχρήστος, ο Καραμανλής και ο αγανακτισμένος ΑΕΚτζής να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Για να μη συντηρείται η ΑΕΚ με μηδενικά, πρέπει να έρθει ένας Βαρδινογιάννης ή ένας Κόκκαλης να την πάρει να τελειώνουμε. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Ο πρώτος που πιστεύει στο λαό της ΑΕΚ είμαι εγώ, αλλά ο κόσμος δεν πιστεύει στον εαυτό του. Ο Παππάς είναι που στηρίζει όλο το σύστημα και να κάνουμε το σταυρό μας να παραμείνει. Ο Νοτιάς, αφού τον αρμέξανε, το μόνο που τον ερεθίζει είναι το προπονητικό κέντρο. Αν πει ο Παππάς ότι βαρέθηκε, θα πει ‘Έλα Χατζηχρήστο ιδεολόγε να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα και να πληρώσεις τον Σκόκο’. Θα πρέπει να έρθει ένας οικονομικός γίγαντας, να κρατήσει Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο και να φέρει άλλους πέντε παιχταράδες. Όποιος το κάνει θα τον φιλήσω στο μέτωπο. Μπορεί να πηγαίνει η ΑΕΚ και να ρίχνει τριάρες και τεσσάρες παντού; Αυτό θέλω εγώ».

Για τις δηλώσεις Αδαμίδη: «Ο Αδαμίδης είναι ένας δικηγόρος, ένα καλό παιδί, αλλά τι να κάνει. Πριν από αυτόν υποψήφιος της μ…ας φανταστείτε πως ήμουν εγώ. Είπε μια μπαρούφα ο άνθρωπος. Λες και είναι μεστός εμπειριών. Είπε αυτό που γίνεται στην Αγγλία. Να έρθει ένας μάγκας να πληρώσει αυτός τον Σκόκο. Η υπόθεση με τον Σκόκο είναι πρόσχημα. Ο Σκόκο θα πρέπει να κρατηθεί στην ομάδα και να παίζει μπάλα σε κάθε παιχνίδι. Για μένα ας πουλήσουμε τον Σκόκο με 4 εκατ. ευρώ στη Χαλ. Δεν μπορούμε να τον δώσουμε εκεί να τελειώνουμε; Πιστεύω πως ο Αδαμίδης θα κάνει σωστά τη δουλειά, γιατί δεν είναι λαμόγιο. Θα δω τη δουλειά του και θα τον κρίνω».

Για το σχέδιο δημιουργίας εταιρείας λαϊκής βάσης: «Καλά, εντάξει. Είμαι από αυτούς που έχουν αναπτύξει τις θεωρίες αυτές χρόνια τώρα. Δυστυχώς, η ΑΕΚ που είναι λαϊκή ομάδα δεν μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στη φύση της, στη λαϊκότητά της. Δυστυχώς, το σύστημα προχωρά μόνο με ηγέτες. Ανοίξαμε ένα λογαριασμό να σώσουμε το μπάσκετ και αν δεν πήγαινε ο Καφές, ο Γεωργέας, ο Μπάγεβιτς και ο Φιλίππου, δεν θα το σώζαμε. Όσοι υποστηρίζουν την ΑΕΚ μιλούν για ένα εκατομμύριο οπαδούς της ΑΕΚ. Πού είναι όλοι αυτοί; Μας έχουν κάνει επιχείρηση και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι».

Για την αξιοποίηση των παλαιμάχων: «Ορισμένοι από αυτούς που διοίκησαν την ΑΕΚ χειρίστηκαν αυτό το θέμα σωστά και ορισμένοι λάθος. Αυτό το κομμάτι έχει μείνει λίγο πίσω. Όποιος έρθει σε μια κοπή πίτας των παλαιμάχων θα ζήσει έστω και για λίγο τη μαγεία της βραδιάς. Εκεί δεν έρχεται ο πρίγκηπας όμως. Ο πριγκηπάκος δεν έρχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES