15 Απρ 2010

Ο Ντομί προλογίζει και σχολιάζει τον ηθοποιό Σισέ

Ο Ντομί προλογίζει και σχολιάζει τον ηθοποιό ΣισέΕυτυχής στην Ελλάδα δήλωσε ο Ντιντιέ Ντομί, σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία». Ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού μίλησε με αφορμή το γεγονός ότι τη Δευτέρα θα προλογίσει μία γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων, στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, ενώ σχολίασε και ένα σύντομο κινηματογραφικό πέρασμα του συμπατριώτη του, Τζιμπρίλ Σισέ.

Ερωτηθείς αν μετά από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα αγαπά τη χώρα, απάντησε: ««Εννοείται! Δεν υπάρχει κάτι που να μου ήταν δυσάρεστο. Στην Ελλάδα είχα την τύχη να παίξω στον Ολυμπιακό, ένα από τα top clubs της Ευρώπης. Κι έζησα τέσσερα χρόνια σε μια ωραία χώρα, με ήλιο, θάλασσα και ωραίους ανθρώπους. Τι περισσότερο θα μπορούσα να ζητήσω;», ενώ για το αν έχει πέσει θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, απάντησε: «Όχι. Στην Ισπανία και την Αγγλία, όπου αγωνίστηκα παλαιότερα, είχαν αντιμετωπίσει πρόβλημα κάποιοι άλλοι παίκτες, αλλά σε μένα δεν έτυχε ποτέ».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη συμμετοχή του Τζιμπρίλ Σισέ στην ταινία «Taxi», είπε: «Ε, πώς να τα πάει, δεν έπαιξε και πολύ! Έμπαινε σε ένα ταξί και μετά από λίγο κατέβαινε. Έπαιξε όταν ήταν στη Μαρσέιγ. Όλες οι ταινίες ‘Taxi’ του Μπεσόν γυρίστηκαν στη Μασσαλία, γι’αυτό», ενώ τόνισε πως θα έπαιζε και ο ίδιος σε κάποια ταινία αν του γινόταν σχετική πρόταση.

Όσο για το αν θεωρεί πως ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει θέσει στην εθνική Γαλλίας, δήλωσε: «Δεν έχει σίγουρη τη θέση, αλλά αφού τον κάλεσε πρόσφατα ο Ντομενέκ και τον έβαλε να παίξει, σημαίνει ότι τον υπολογίζει. Συνεπώς, μπορεί να είναι παρών στο Μουντιάλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES