15 Απρ 2010

Προσέχει για να έχει…

Προσέχει για να έχει…Στο «πράσινο στρατόπεδο» πανηγυρίζουν ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο, ο Νίκος Νιόπλιας υπενθύμισε στους παίκτες του ότι η χρονιά δεν τελείωσε ακόμη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να κλείσει πανηγυρικά η σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και γι’ αυτό προφυλάσσει τα «αστέρια» του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιχείρηση προσγείωση για τον Νίκο Νιόπλια που θέλει να επαναφέρει τους παίκτες του στα αγωνιστικά θέματα και να κοπάσει για λίγο τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Η σεζόν δεν τελείωσε. Θέλω το άλλο Σάββατο να πανηγυρίζουμε και το Κύπελλο γιατί πάντα η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει» είπε ο τεχνικός των «πρασίνων» στους ποδοσφαιριστές του και σε αυτό το ματς θα δώσει περισσότερο βάρος. Άλλωστε στην μονή αναμέτρηση με τον Άρη κρίνεται ένα τρόπαιο και όχι σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γι’ αυτό, και στην αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες όπως οι Καρνέζης, Μαρίνος, Μπιέρσμιρ, Σπυρόπουλος. Με αξιώσεις διεκδικούν «ενδεκάδα» και οι Κλέιτον, Ρουκάβινα, αφού ο Έλληνας τεχνικός θέλει να προφυλάξει τους -θεωρητικά- βασικούς του για τον αγώνα (της χρονιάς, πλέον) με τον Άρη.

Επιστροφή Σπυρόπουλου

Ο Νίκος Νιόπλιας σκοπεύει να ρίξει τον διεθνή μπακ στον αγώνα με τα Γιάννινα έτσι ώστε να πάρει παιχνίδι στα πόδια του και να είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Μάλιστα, αν ο Έλληνας αμυντικός δείξει σε καλή κατάσταση, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα τον βάλει στο αρχικό σχήμα με τους «κίτρινους». Αντιθέτως, αγώνας δρόμου γίνεται για να προλάβει τον τελικό της 27ης Απριλίου ο Σεντρίκ Καντέ. Ο στόπερ από το Μάλι υπέστη αιμάτωμα στον δικέφαλο και οι πιθανότητες να προλάβει είναι μοιρασμένες.

Ενδιαφέρει η… ΑΕΚ

«Οι μεταγραφές μπορούν να περιμένουν» είναι η αγαπημένη φράση της διοίκησης τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού άπαντες είναι προσηλωμένοι στην κατάκτηση και του έτερου τίτλου στην Ελλάδα, δηλαδή του Κυπέλλου. Ωστόσο, δεν αποτελεί μυστικό ότι άρεσαν οι δηλώσεις του Αδαμίδη για τον Σκόκο. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Αργεντινός σε ελληνική ομάδα και στον Παναθηναϊκό καραδοκούν. Προς το παρόν, παρακολουθούνται διακριτικά οι εξελίξεις, αλλά οι «πράσινοι» θα κάνουν την κίνηση τους κρίνουν ότι ήρθε η ώρα.

Βέβαια, ο Σκόκο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Θετική γνώμη υπάρχει και για τον Μαϊστόροβιτς και αν μάλιστα επαληθευτούν τα σενάρια που τον θέλουν να μένει ελεύθερος, δεν αποκλείεται οι πρωταθλητές να τον προσεγγίσουν.

* Άλλος ένας λόγος που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν και η άμυνα του. Παρά το γεγονός ότι σε αρκετά παιχνίδια τον πρόδωσε και έμοιαζε να είναι η αχίλλειος πτέρνα του, οι «πράσινοι» βρίσκονται ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν τη χρονιά με την καλύτερη αμυντική επίδοση των τελευταίων δέκα ετών. Συγκεκριμένα, αν ο Παναθηναϊκός κρατήσει το μηδέν στον αγώνα με τον ΠΑΣ, θα έχει πετύχει την καλύτερη επίδοση της τελευταίας δεκαετίας. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε το «Hummer» για τη θωράκιση της οπισθοφυλακής. Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί μόλις 17 γκολ σε 29 ματς, τη στιγμή που η αμέσως καλύτερη επίδοση ήταν το 2001, το 2004 και '05 όταν είχε 18 γκολ παθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES