15 Απρ 2010

Οριακές διαπραγματεύσεις

Οριακές διαπραγματεύσειςΗ συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον εκπρόσωπο του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διαννή, κλέβει την παράσταση σήμερα στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα προτείνει σε πρώτη φάση επέκταση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές (από τις 600 ίσως φτάσει και στις 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως) στην πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Αν διαπιστώσει πως ο παίκτης είναι αρνητικός και δεν πείθεται από τα χρήματα ή τις διαβεβαιώσει για ανταγωνιστικότητα της ομάδας, τότε θα ενημερωθεί ο μάνατζέρ του για τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να πωληθεί ο Σκόκο σε ομάδα του εξωτερικού. Για να παραχωρηθεί σε ομάδα εντός των τειχών, Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, θα πρέπει η προσφορά να είναι αρκετά μεγαλύτερη από όποια πρόταση φτάσει εκτός συνόρων.

Εξάλλου, ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί με τον κοινό μάνατζερ του Σάββα Γκέντσογλου και του Μιχάλη Παυλή για να τους καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για την επέκταση των συμβολαίων τους (που λήγουν το 2011), ενώ πιθανότατα την Παρασκευή σειρά θα πάρουν οι εκπρόσωποι του Γιάννη Αραμπατζή και Κώστα Μανωλά (μένουν ελεύθεροι το 2011 και το 2012 αντίστοιχα). Σύντομα θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης και στον Γκουστάβο Μαντούκα, που μένει ελεύθερος, ενώ για τα τέλη του μήνα μετατίθεται το θέμα επέκτασης συμβολαίου στον Μπλάνκο. Την ερχόμενη Τρίτη ο Σταύρος Αδαμίδης θα μεταβεί στο Λίβερπουλ για να ζητήσει την επέκταση δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ. Θα τον συνοδεύει πιθανότατα και ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα.

Ενημέρωση από Τζένοα για Ταχτσίδη

Με επίσημο έγγραφό της, η Τζένοα ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις διαπραγματεύσεις της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η συμφωνία των Ιταλών με τον νεαρό μέσο είναι δεδομένη και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Από την «Ένωση» αποχωρεί σαν ελεύθερος, αλλά στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν περίπου 200.000 ευρώ ως «τροφεία», για την ανάδειξη του ποδοσφαιριστή από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Φόβοι για «συλλαλητήριο»

Η σκληρή ανακοίνωση της «Original 21» κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και όσα δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας κάνουν τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης να μυρίζει… μπαρούτι. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να εκφράσει ανοικτά τις θέσεις του απέναντι στον προπονητή (που έχει πιστούς οπαδούς αλλά και ορκισμένους εχθρούς) αλλά και τον πρόεδρο.

Έρχεται ο Νοτιάς

Το προσεχές Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή της σύμβασης με τη «Μεσογαία» για τη χρήση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Η συμφωνία θα προβλέπει πως η ΠΑΕ θα καταβάλει 600.000 ευρώ ετησίως για τα δύο πρώτα γήπεδα, που θα είναι έτοιμα προς χρήση στα τέλη Ιουλίου, ενώ όταν ολοκληρωθεί και η κατασκευή του τρίτου γηπέδου και των κερκίδων-κάτι που υπολογίζεται στα τέλη Οκτωβρίου-το «ενοίκιο» θα ανέλθει στις 720.000 ευρώ.

* Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κρίστιαν Νέμεθ στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, καθώς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Γιάχιτς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν είναι έτοιμοι Ζεράλντο και Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES