22 Μαρ 2010

Mετά την απογοήτευση... ανασύνταξη

Mετά την απογοήτευση... ανασύνταξηΑπογοήτευση και κατήφεια στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, την πρώτη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι παίκτες της ομάδας ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από το χθεσινό παιχνίδι και την ήττα, την οποία θεωρούν άδικη βάσει της εικόνας του αγώνα.

Τόσο ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και ο Κριστόφ Βαζέχα αντιλήφθηκαν την κατάσταση και προσπάθησαν να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών. Τους επισήμαναν ότι κατανοούν την ψυχολογία τους, αλλά τους ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να ξεπεράσουν το χθεσινό αποτέλεσμα και να κοιτάξουν τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. Πλέον, στο μυαλό όλων βρίσκεται ο πρώτος ημιτελικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (17:00).

Πρόβλημα με τον Χριστοδουλόπουλο

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο παίκτης του "τριφυλλιού" ένιωσε ενοχλήσεις στην έσω δεξιά γαστροκνημία και έτσι δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ξεπεράσει τους πόνους που έχει.

Ατομικό έκαναν και οι Σαριέγκι, Μαρίνος, Δάρλας, θεραπεία ο Σπυρόπουλος, ενώ απών ήταν ο Μαχλελής, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα Νέων.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές ζέσταμα, ασκήσεις για το τελείωμα των φάσεων και στο τέλος συμμετείχαν σε οικογενειακό διπλό.

* Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει την τιμωρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES