22 Μαρ 2010

Έκανε «γενέθλια» στο ΟΑΚΑ!

Έκανε «γενέθλια» στο ΟΑΚΑ!Στο «κόλπο» της διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες χάλασαν τη φιέστα των «πρασίνων» και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν για δεύτερη φορά το «τριφύλλι» τη φετινή σεζόν και «γιόρτασαν» με τον καλύτερο τρόπο τα ένατα γενέθλια του 4-1 της Λεωφόρου.

Μέσα σε μία προβληματική σεζόν οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδειξαν «χαρακτήρα» και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, όμως πρέπει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Εκείνο που χρειάζεται να κάνουν οι Πειραιώτες είναι να πάρουν τα δικά τους παιχνίδια και πιθανότατα στα πλέι οφ να προσπαθήσουν να πάρουν το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League, κάνοντας σωστό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Εν τω μεταξύ, αύριο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου είναι πιθανό να συζητηθεί το θέμα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Χτίζει» παράδοση

Στους τελευταίους επτά αγώνες ο Ολυμπιακός μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Μάλιστα, οι τρεις νίκες των Πειραιωτών είναι με μηδέν παθητικό (σ.σ.: η χθεσινή επικράτηση, το παιχνίδι του α’ γύρου του πρωταθλήματος και το 4-0 πρόπερσι για το Κύπελλο Ελλάδας), ενώ στις τέσσερις ισοπαλίες η «ερυθρόλευκη» εστία έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά. Η τελευταία φορά που είχαν νικήσει οι «πράσινοι» τους Πειραιώτες ήταν σε δύο ματς της σεζόν 2006/07 από δύο λάθη των αντίπαλων αμυντικών (Κωστούλα και Ανατολάκη).

Η φιέστα ήταν στου… Ρέντη!

Μετά το τέλος του χθεσινού ματς περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να αποθεώσουν τους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και έκαναν τη νύχτα-μέρα με τα βεγγαλικά που άναψαν.

Οι φύλακες των εγκαταστάσεων δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον κόσμο έξω από το προπονητήριο και έτσι οι οπαδοί μπήκαν μέχρι το παρκινγκ, έχοντας πάρει μία μεγάλη χαρά μετά από τόσες απογοητεύσεις τη φετινή σεζόν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και «Πότε; Ποτέ, ποτέ, ποτέ…».

* Εντός της ημέρας θα αποφασίσει η διοίκηση του Ολυμπιακού θα κάνει καταγγελία στη Λίγκα για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Οι παράγοντες των Πειραιωτών έλεγαν ότι δεν αντελήφθησαν παρουσία εισαγγελέων κατά την άφιξη της αποστολής και ότι έπειτα ζήτησαν εξηγήσεις.

* Επτά κάρτες συμπλήρωσαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Έντσο Μαρέσκα για τους οποίους θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα επόμενα παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους. Όσον αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο (στον τένοντα) που είχε πονέσει πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES