22 Μαρ 2010

Δεν χάνουν την πίστη τους

Δεν χάνουν την πίστη τουςΤην τύχη στα χέρια του κρατάει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έχουν ακόμα τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και εκείνο που χρειάζεται να κάνουν είναι στα τρία εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος να πάρουν δύο νίκες για να κατακτήσουν το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Πλέον η διαφορά από τους Πειραιώτες είναι στους τέσσερις βαθμούς και κανείς στο «τριφύλλι» δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που οι «αιώνιοι» ισοβαθμήσουν, τότε οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν το πρωτάθλημα, λόγω των δύο νικών που έχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Έτσι ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του χρειάζεται να επιδείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει πάρει χαρακτήρα τελικού και οι «πράσινοι» δεν πρέπει να το βάλουν κάτω μετά την χθεσινή ήττα.

Στις τάξεις του «τριφυλλιού» δεν χάνουν την πίστη τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και οι παίκτες καλούνται να πάρουν το απόλυτο στους τρεις αγώνες που απομένουν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απώλεσαν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αφού ο ΠΑΟΚ έχασε από την ΑΕΚ και βάλουν τέλος στην υπόθεση «τίτλος».

Μετά το τέλος του ματς όλοι οι παίκτες των «πρασίνων» ήταν απογοητευμένοι. Οι παίκτες του Νιόπλια δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν από τον κάκιστο τη φετινή σεζόν Ολυμπιακό. Έλεγαν ότι η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος τους και τόνιζαν ότι δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι ενόψει της συνέχειας. Στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν την πίστη ότι εκείνοι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα χαμογελάσουν στο τέλος.

* Ο Γιώργος Καραγκούνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε απέναντι στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του σε ένα από τα τρία ματς που απομένουν για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Για τους Λέτο και Σιμάο, που επίσης «κιτρινίστηκαν» στο ντέρμπι, ήταν η έκτη και η πέμπτη κάρτα αντίστοιχα. Στο όριο των τριών καρτών είναι για τον Παναθηναϊκό οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης και Γκάμπριελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES