22 Μαρ 2010

Σάντος: «Μας έλλειψε η ψυχραιμία»

Σάντος: «Μας έλλειψε η ψυχραιμία»Στην έλλειψη ψυχραιμίας των παικτών του στην τελική προσπάθεια απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

«Προσπαθήσαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριαρχήσαμε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και η ΑΕΚ στη μοναδική φορά που βρέθηκε στην εστία μας, χωρίς καν να θεωρείται ευκαιρία, πέτυχε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να τους κάνουμε να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Μπήκαμε καλά και η ΑΕΚ γύρισε πίσω για να αμυνθεί μαζικά και αναζητώντας την αντεπίθεση. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς, αλλά μας έλειψε η ψυχραιμία στη τελική προσπάθεια. Υπήρχε νευρικότητα κυρίως στις σέντρες.

Πολλές φορές θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή. Σε άλλα παιχνίδια που η ομάδα δεν είχε παίξει καλά, είχε νικήσει και σε αυτό όπου πραγματικά παίξαμε καλά, δεν πήραμε βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε μέχρι το τέλος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES