22 Μαρ 2010

Δ' ΕΘΝΙΚΗ : ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΛΙΔΑΣ

Εξακολουθεί νικηφόραΣτο Δημοτικό γήπεδο Αχιλλείων, η Βολίδα πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε το Ελαιόφυτο με 3-0
Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προσπάθησαν και έπαιξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ωραίο ποδόσφαιρο. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο αγώνας απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τη Βολίδα να «πατάει» καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Στο 13΄ ο Σπ. Σπίνουλας ξέφυγε από τα δεξιά, πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Πετρόγιαννης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Ταράτσα. Στο 47΄ ο πρώτος σκόρερ του ομίλου, Πετρόγιαννης, πέρασε με εξαιρετική ενέργεια τρεις ποδοσφαιριστές του Ελαιόφυτου και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2-0. Μετά από δυο λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, διότι ο γκολκήπερ Ταράτσας, ανέτρεψε ένα μέτρο έξω από τα όρια της μεγάλης περιοχής τον Σπίνουλα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ως τελευταίος ποδοσφαιριστής. Στο 50΄ οι γηπεδούχοι έφθασαν μια ανάσα από το 3-0, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρμένη, αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκερέκος στο 86΄ μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Πετρόγιαννη.
Διαιτητές: Θάνος, Βλαχάκης, Σιούμπουρα (Γρεβενών)
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Μεσημέρης, Αρμένης, Πάγκαλης, Σκολαρίκης Γ., Δούσης, Πετρόγιαννης, Σπίνουλας, Στρατηγός (73΄ Βρακάς), Σκολαρίκης Κ. (51΄ Σουπιώνης), Μοναστηριώτης (64΄ Γκερέκος).
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ: Ταράτσας, Τύμπας (54΄ Ευαγγελίδης), Σαμαράς (64΄ Μαντζανάς), Σαλμάς (50΄ Μπαμπανιώτης), Ζαχαράκης, Καραγκούνης, Βούρτσας, Γιάκος, Τσιούνης, Μπαρμπαρούσης, Σαμψώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES