22 Μαρ 2010

Η Τούμπα του Μπλάνκο

Η Τούμπα του Μπλάνκο Την υπογραφή του σε ακόμη ένα ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ έβαλε χθες το βράδυ ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πετύχει έξι γκολ σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο «Ζορό» έχει σημειώσει τέσσερα (από τα έξι συνολικά) τέρματα στην Τούμπα και χαρακτηριστικό είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ, όταν έχει ο Μπλάνκο έχει παραβιάσει την «ασπρόμαυρη» εστία.

Ημερομηνία Αγώνας (Αποτέλεσμα)

21/03/2010 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-1)
20/05/2009 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (3-1)
17/05/2009 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-1)
14/09/2008 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (1-1)
13/04/2008 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-4)
30/12/2007 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (2-0)

Πλατιά χαμόγελα στην «Ένωση»

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη νίκη (1-0) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η «Ένωση» εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στη διαδικασία των πλέι οφ, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς τη διαφορά από τον Άρη και στους δέκα από την Καβάλα. Στόχος των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν μέσω των πλέι οφ και θα κοιτάξουν στα επόμενα παιχνίδια να προετοιμαστούν για αυτό τον σκοπό.

Το χθεσινό ντέρμπι παρακολούθησε ο Σταύρος Αδαμίδης από ειδικό μπουθ του γηπέδου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν μαζί με τον αντιπρόεδρο Χάρη Κοσμάτο, τον Λάκη Νικολάου και τους Ζεράλδο, Λαγό που έμειναν εκτός δεκαοκτάδας. Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε λόγο «άριστη φιλοξενία» από την πλευρά των Θεσσαλονικέων.

Ο κ. Αδαμίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της «Ένωσης» σε μία δύσκολη έδρα και κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες. «Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και τη νίκη σας απόψε (σ.σ.: χθες το βράδυ). Την αξίζατε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος και κυρίως στα πλέι οφ. Και πάλι πολλά μπράβο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

«Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε σ' αυτόν τον ρυθμό», δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο ο κ. Αδαμίδης, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί στην ΕΠΟ και θα συναντηθεί με τον πρόεδρό της, Σοφοκλή Πιλάβιο, σε ένα ραντεβού που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας.

* Το Σάββατο έρχεται ο Αρναρ Γκρέταρσον στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη. Ο Γκρέταρσον θ' αναλάβει τεχνικός διευθυντής αφότου προηγουμένως εγκριθεί αυτό από το διοικητικό συμβούλιο.

* Στη σημερινή προπόνηση (11:00) θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών των τριών παικτών της ΑΕΚ. Ο Σάχα υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό. Ο Γεωργέας έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και ο Λεονάρντο κάκωση και αιμάτωμα στο δεξί γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES