23 Μαρ 2010

Ξεκούραση πριν τη Λάρισα

Ξεκούραση πριν τη ΛάρισαΗμέρα ξεκούρασης και ανασύνταξης ήταν η Δευτέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός, αφού η ήττα από την ΑΕΚ στέρησε από το «Δικέφαλο του Βορρά» τη δυνατότητα να πλησιάσει την κορυφή στους δύο βαθμούς, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό στους παίκτες του και από την Τρίτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Για το ματς αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει και πάλι τους Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ, που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ αντίθετα από το προσεχές ματς, αλλά και το επόμενο με την Καβάλα στην Τούμπα, θα λείψει ο τιμωρημένος Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος θα μεταβεί με άδεια στην πατρίδα του για να βρεθεί και στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία ακόμη θρηνεί το θάνατο της μητέρας του.

Κοντρέρας: «Όσο υπάρχουν ακόμη ελπίδες…»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν καταθέτει τα όπλα και όσο υπάρχουν ελπίδες για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να παλεύει. «Σήμερα ο στόχος είναι ακόμη το πρωτάθλημα. Για τα play-offs θα τα σκεφτούμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχουν οι ελπίδες, μέχρι τα… μαθηματικά να πουν το αντίθετο. Σίγουρα είναι λίγες όμως ακόμα υπάρχουν», τόνισε στο «Metrosport» ο Χιλιανός αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES