29 Μαρ 2010

Πλησίασε η Κέρκυρα, ένταση στο Αιγάλεω

Πλησίασε η Κέρκυρα, ένταση στο ΑιγάλεωΗ Κέρκυρα επικράτησε 3-0 της Καλαμάτας στο νησί των Φαιάκων και με αυτή τη νίκη μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακό Βόλου. Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Πανσερραϊκό, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Ένταση στην αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Ιωνικό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-0.

Η εικόνα τις 27ης αγωνιστικής

Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε και με τον καλύτερο τρόπο την «γκέλα» του Ολυμπιακού Βόλου (0-0 με τον Εθνικό Αστέρα ) και με τη σημερινή νίκη της με 3-0 επί της Καλαμάτας στο «νησί των Φαιάκων», μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους», που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Εθνικός με τέρμα του Ροντρίγκο στο 89’ ισοφάρισε σε 1-1 και «τσίμπησε» το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Πανσερραϊκό στο Ελληνικό. Τα «λιοντάρια» είχαν ανοίξει το σκορ στο 48’ με τον Σκάγκλια.

Σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Ιωνικό στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης.». Λίγο πριν την έναρξη αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και της Αστυνομίας. Αρκετή ένταση και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ διεκόπη δύο φορές το ματς στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι οπαδοί του Αιγάλεω πέταξαν αντικείμενα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Χρήστο Πουρή. Ένταση δεν υπήρχε μόνο στις εξέδρες, αφού στην ανάπαυλα οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων Στεφανάκος (Αιγάλεω) και Πουρής (Ιωνικός) τα είπαν σε έντονο ύφος. Τα πράγματα κάπως ηρέμησαν στο δεύτερο 45λεπτο, το οποίο ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, όμως, κάποια στιγμή, περίπου 30 άτομα κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά των δημοσιογράφων, χωρίς όμως να υπάρξουν έκτροπα.

Είχαμε και… ματς, όπου εκεί ο Ιωνικός με τα τέρματα των Σάλτο και Φουρτάδο πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 μέσα στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και έκανε σπουδαίο βήμα για την παραμονή.

Σε τροχιά πλέι οφ παρέμεινε και ο Παναιτωλικός, παρά το 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ακολουθεί και η Ηλιούπολη, μετά το σπουδαίο «διπλό» (2-1) στη Ρόδο επί του Διαγόρα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο, 27/03

Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

ΟΦΗ-Πιερικός 1-0
(43’ πεν. Πόποβιτς)

Κυριακή, 28/03

Δόξα Δράμας-Ρόδος 2-1
(17' Χλωρός, 70' Γκίκας-9' Κακλαμάνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Θρασύβουλος 0-0

Εθνικός-Πανσερραϊκός 1-1
(48' Σκάγκλια, 89’ Ροντρίγκο)

Κέρκυρα-Καλαμάτα 3-0
(53' Γκουστάβο, 62' Λουρένσο,77' Μπερνς)

Παναιτωλικός-Αγροτικός Αστέρας 1-1
(5' Μπαϊκαρά-83' Στεφανίδης)

Διαγόρας-Ηλιούπολη 1-2
(28' πεν Ταραχούλσκι-56' Μουνιόθ, 66' Κάμπας)

Αιγάλεω-Ιωνικός 0-2
(65' Σάλτο, 75' Φουρτάδο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES