29 Μαρ 2010

ΠΑΟ: Φιέστα με Ηρακλή

ΠΑΟ: Φιέστα με ΗρακλήΜε κόσμο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα γίνει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή που θα έχει χαρακτήρα φιέστας για τους «πράσινους». Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» επωφελείται από την απεργία των δικηγόρων και έτσι η όποια τιμωρία του για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό μετατίθεται για την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του στον αγώνα με τον «γηραιό» για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εξαιτίας της διήμερης απεργίας των δικηγόρων (την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη) και έτσι δεν θα εκδικαστεί η υπόθεση άμεσα. Θυμίζουμε πως για να τεθεί σε ισχύ η τιμωρία αποκλεισμού της έδρας, θα πρέπει να μεσολαβήσουν πέντε εργάσιμες ημέρες μεταξύ της ημερομηνίας έκδοσης της απόφασης και της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Αυτό, σημαίνει ότι την Κυριακή ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα δώσει κανονικά το παρών και θα γιορτάσει με τους ποδοσφαιριστές τον τίτλο του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πάντως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος την Κυριακή, η κούπα του πρωταθλήματος δεν θα είναι στο ΟΑΚΑ, αφού πρώτα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία από την Σούπερ Λιγκ και μετά να γίνει απονομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES