29 Μαρ 2010

Άλλο επιθετικοί και άλλο επιθετικό ποδόσφαιρο

Άλλο επιθετικοί και άλλο επιθετικό ποδόσφαιροΟ Ολυμπιακός έχασε χθες δύο ακόμα βαθμούς μέσα στο Καραϊσκάκη, που φέτος έγινε ουσιαστικά ο… τάφος του. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τραγικοί. Ταλαιπώρησαν τους φιλάθλους τους και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κέρδισε την περασμένη εβδομάδα μέρες στον πάγκο, νικώντας τον Παναθηναϊκό και χθες αποφάσισε να μας δείξει πως ακόμα μαθαίνει τα βασικά.

Ποια είναι αυτά; Το ότι επιθετικό ποδόσφαιρο δεν συνεπάγεται με το γεμίζω την ενδεκάδα επιθετικούς. Η συνταγή «βάζουμε μέσα Λούα Λούα, Ντάρμπισαϊρ και Μήτρογλου για αν κερδίσουμε 4-0» ήταν καταδικασμένη να αποτύχει. Γιατί, πολύ απλά, για να φτάσει η μπάλα μπροστά πρέπει να υπάρχουν οι παίκτες που θα την πάνε εκεί. Όταν δεν ελέγχεις το κέντρο, δεν θα δημιουργήσεις και τις ευκαιρίες να σκοράρεις.

Ο απολογισμός είναι πραγματικά απογοητευτικός. Οι Πειραιώτες έκαναν ουσιαστικά δύο κλασικές ευκαιρίες σε όλο το ματς, η μία στις καθυστερήσεις. Εάν είναι δυνατόν μέσα στο Καραϊσκάκη και κόντρα σε μία ομάδα που κινδύνευε(«χρυσός» ο βαθμός για την Ξάνθη), να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός μόνο δύο κλασικές ευκαιρίες.

Και μέσα σε όλα έχασε και μία πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσει πλεονέκτημα για τα πλέι οφ, αφού ο ΠΑΟΚ έχασε χθες και η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία. Η χρονιά φαίνεται να κυλάει βασανιστικά αργά για το τέλος της και το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο αυτής της ομάδας. Ας ελπίσουμε πως θα την βοηθήσουν οι αρμόδιοι για να ξαναγεννηθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES