29 Μαρ 2010

Δυσάρεστη σύμπτωση

Δυσάρεστη σύμπτωσηΠροβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα (2-1) από τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν για τρίτο σερί ματς κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στη λήξη της σεζόν 2007/08. Μάλιστα, η σύμπτωση είναι ότι και τότε η δεύτερη ήττα ήταν από την ΑΕΚ (4-0 στην Τούμπα) και η τρίτη στην έδρα της ΑΕΛ (4-3).

Επίσης, εκείνη την αγωνιστική περίοδο ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε γνωρίσει και τέσσερις διαδοχικές ήττες (αυτό είναι και το αρνητικό ρεκόρ του στην Α’ Εθνική). Εξάλλου, χθες έσπασε το αήττητο σερί των «ασπρόμαυρων» στην επαρχία, ύστερα από οχτώ αγώνες, στους οποίους είχε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται ενοχλημένοι από όσα συνέβησαν στη Λάρισα, αφού η ατμόσφαιρα στο «Αλκαζάρ» ήταν εχθρική σε βάρος του «Δικεφάλου». Αρχικά, οι οπαδοί των «βυσσινί» σήκωσαν πανό με χυδαίο περιεχόμενο για τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη.

Οι παράγοντες της «ασπρόμαυρης» διοίκησης δέχθηκαν επίθεση στα επίσημα του γηπέδου, ενώ ο Κώστας Χαλκιάς απειλήθηκε από οπαδούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

«Δυστυχώς αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο… Φοβόμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές για τη σωματική μας ακεραιότητα. Εγώ προσωπικά σήμερα φοβήθηκα πάρα πολύ μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Λάρισας και από κει και πέρα δεν ξέρω… Οι αρμόδιοι ας πάρουν τα μέτρα τους. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό σε διάστημα 15 ημερών», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Κοντρέρας ανέφερε: «Δεν είναι το πλέον φυσιολογικό μία ομάδα που διεκδικούσε το πρωτάθλημα, να χάνει τρία σερί ματς. Είναι μεγάλη η απογοήτευση μας. Η ομάδα προσπάθησε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ότι καλύτερη ομάδα ήταν η Λάρισα.

Το καλύτερο φάρμακο για εμάς είναι τα επόμενα ματς. Κατά πρώτον λόγο θα πρέπει να πάρουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά για να ηρεμίσουμε και εμείς και να αποκτήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, ώστε να μπούμε δυνατοί στα πλέι οφ. Καλύτερο μήνυμα προς τον κόσμο από τις δύο εμφανίσεις που θα πρέπει -και μπορούμε- κάνουμε στα δύο επόμενα ματς δεν υπάρχει.

Τα αποτελέσματα στα δύο επόμενα ματς θα είναι πολύ καλύτερο από τα λόγια. Θέλουμε και εμείς να παίξουμε καλά να κερδίσουμε τα επόμενα ματς, όχι μόνο για τον κόσμο αλλά και για εμάς τους ίδιους
».

* Ο Κοντρέρας συμπλήρωσε επτά κάρτες στο χθεσινό ματς και ο Σάντος αποφάσισε ο παίκτης να εκτίσει στις δύο αγωνιστικές που απομένουν (με Καβάλα και Εργοτέλη στην Τούμπα) την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES