29 Μαρ 2010

«Λευκή» πετσέτα και… Λαυρεντιάδης

«Λευκή» πετσέτα και… ΛαυρεντιάδηςΚάθε ελπίδα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος –την οποία είχε γεννήσει η νίκη στο ΟΑΚΑ- πέθανε χθες στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για τον Ολυμπιακό με την ισοπαλία 0-0 με την Skoda Ξάνθη. Στους ερυθρόλευκους επικρατεί μεγάλη απογοήτευση για τους άλλους δύο χαμένους βαθμούς σε παιχνίδι εντός έδρας.

«Έχουν κι αυτοί ευθύνη, όπως και εγώ»

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ήταν φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας αλλά και από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του, αφήνοντας στις δηλώσεις του αιχμές κατά αυτών.

«Μείναμε μια εβδομάδα πίσω. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί και απαράδεκτοι. Δεν είχαμε πάθος, θέληση, καθαρό μυαλό και διάθεση να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

«Προσπάθησα να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο ειδικά μετά από την νίκη την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να καταλάβουν ότι και αυτοί έχουν ευθύνη όπως και εγώ», ήταν κάποια από τα λόγια του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ενώ παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολo αλλά πρέπει να προσπαθήσει και αυτός και οι παίκτες να συγκεντρωθούν στα πλέι-οφ.

Δυνατό μπάσιμο από τον Λαυρεντιάδη

Το πρώτο στοιχείο που αποδεικνύει την είσοδό του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη έδειξαν οι άμεσοι συνεργάτες του Κύπριου επιχειρηματία. Οι κκ. Κυριακίδης και Ρογκόπουλος πέρασαν από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και συνομίλησαν για λίγο με τους παίκτες. Συγκεκριμένα, τους έταξαν πριμ της τάξης των 200.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης στο χθεσινό αγώνα.

«Θα μπούμε στην ΠΑΕ και σύντομα θα είμαστε κοντά σας», ήταν τα λόγια τους προς τους ποδοσφαιριστές πριν τους ανακοινώσουν το πριμ.

Ο κ.Λαυρεντιάδης παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι από την σουίτα του προέδρου του Ολυμπιακού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει την «κίνηση» για την είσοδό του στην ΠΑΕ.

Ποια θα είναι αυτή; Κατά πρώτο λόγο, θα βάλει ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αναγκαίο για να κλείσει η αύξηση το μετοχικού κεφαλαίου και για την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ.

Με το ποσό αυτό θα φτάσει περίπου στο 20% του συνόλου των μετοχών της ΠΑΕ και θα συνεχίσει τις συζητήσεις για να βάλει και άλλα χρήματα με σκοπό να φτάσει στο 45% έτσι ώστε να κατέχει το ίδιο ποσοστό με τον Σωκράτη Κόκκαλη, (έχει και ποσοστό ο Ερασιτέχνης).

* Στο επόμενο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (11/04) θα απουσιάσουν ο Μαρέσκα που εκτίει την ποινή του, όπως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα λείψει και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι ο Πάντος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES