1 Μαρ 2010

Εντάξει ο Λούα Λούα, όχι ο Ντάτολο

Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Λούα Λούα. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» είχε νιώσει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα και θα είναι έτοιμος την Τετάρτη όταν ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις της ομάδας.

Σήμερα(Δευτέρα) οι παίκτες είχαν ρεπό, αλλά στου Ρέντη πήγαν όσοι είχαν προγράμματα αποθεραπείας …και ήταν πολλοί. Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντιόγο ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι Μαρέσκα, Όσκαρ, Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι... ελεύθεροι υπηρεσίας και την Τρίτη. Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» θα αρχίσει την Τετάρτη. Για το παιχνίδι αυτό υπολογίζεται ο Λεονάρντο, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ και οι τρεις τραυματίες από το ματς της Κυριακής αναμένεται να παίξουν.

Απαρηγόρητος ο Ντάτολο

Μία μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Χέσους Ντάτολο. Ο Αργεντινός επιθετικός μετέβη στη Γερμανία και εξετάστηκε από τους γιατρούς της εθνικής Αργεντινής, οι οποίοι έκριναν πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική του ομάδα στο φιλικό με τα «πάντσερ» την προσεχή Τετάρτη. Ο Ντάτολο αποχώρησε από το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο έχοντας ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Έτσι, ο δανεικός από τη Νάπολι αριστερός εξτρέμ δεν θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στον Ντιέγκο Μαραντόνα και να τον πείσει να του δώσει μία θέση εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ντάτολο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ήθελε πολύ να παίξει σε αυτό το ματς. Πλέον, θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, όπου θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για να διαπιστωθεί αν μπορεί να παίξει την Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES