2 Μαρ 2010

Κοιτούν τη δουλειά τους, αλλά…

Με τη διαιτησία φαίνεται ότι ασχολούνται το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα και αρκετοί θεωρούν ότι κάποιοι θα σταθούν εμπόδιο στην πορεία της ομάδας. Οι παράγοντες του «Δικεφάλου» εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από όλα όσα συμβαίνουν. Από τη μία με τις αποφάσεις που παίρνονται στα ματς των δύο «αιωνίων» και από την άλλη από εκείνους που χρίζουν τους «ασπρόμαυρους» φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ακούει όλες τις απόψεις, συγκεντρώνει στοιχεία και απλώς περιμένει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ διαμορφώνει την πολιτική του ΠΑΟΚ και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι οι παίκτες να μην επηρεαστούν με σκέψεις και απόψεις του τύπου «δεν θα μας αφήσουν, θα μας "σφάξουν", οι άλλοι ευνοούνται και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί».

Οι Θεσσαλονικείς κοιτούν μόνο τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Στον ΠΑΟΚ συλλέγουν στοιχεία και περιμένουν. Εξάλλου και αν τώρα φωνάξουν, αντιδράσουν, εκτεθούν δημοσίως, ποιος εγγυάται ότι θα αλλάξει η κατάσταση, ότι από εδώ και πέρα δηλαδή τα παιχνίδια θα υπάρχει καλύτερη διαιτησία;

Χωρίς επτά διεθνείς οι προπονήσεις

Με αρκετές απουσίες άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις του «Δικεφάλου» οι Χαλκιάς, Μαλεζάς (Εθνική Ανδρών), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (Εθνική Ελπίδων), Μουν (Νότιο Αφρική), Βιεϊρίνια (Πορτογαλία) και Μουσλίμοβιτς (Βοσνία).

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει σήμερα και αύριο τους συγκεκριμένους παίκτες στη διάθεσή του, με την προετοιμασία να γίνεται με λιγότερο από δεκαπέντε παίκτες. Η χθεσινή προπόνηση περιείχε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στην Ξάνθη και ασκήσεις ατομικής βελτίωσης και τακτικής για τους υπόλοιπους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πανθρακικό τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια, Φωτάκη και ο Αραμπατζή εξέτισε την τιμωρία του στα Πηγάδια. Όσον αφορά τους Λούσιο Φιλόμενο και Μίρκο Σαβίνι ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας παράλληλα και θεραπεία.

* Το Σάββατο 6 Μαρτίου και πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει για άλλη μία φορά εθελοντική αιμοδοσία, από τις 11:00 έως τις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που δημιουργήθηκε την περσινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES