1 Μαρ 2010

Αναστόπουλος: «Δεν τα βάφουμε μαύρα…»

Συναισθήματα εκ διαμέτρου αντίθετα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, που βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με το ευρύ 4-1. Ο τεχνικός των ηττημένων, Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως θα προχωρήσει με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον πρέπει να σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Φαράντος παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου.

«Ήταν σημαντική η νίκη και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Θα χρειαστούμε βαθμούς κι εκτός έδρας για να σωθούμε. Στην προσπάθεια των παιδιών ανταποκρίθηκε και ο κόσμος, που μας βοήθησε καταλυτικά. Με τέτοια βοήθεια μπορούμε να κερδίσουμε κι άλλες ομάδες πιο δύσκολες του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ έχει καλή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση. Μας ευνόησε σίγουρα και η εξέλιξη του αγώνα με το γρήγορο γκολ. Είχαμε και κάποιες αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του κ. Φαράντου.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Αναστόπουλος, είπε: «Δυστυχώς εμείς κάναμε τις ευκαιρίες και ο Λεβαδειακός έβαζε τα γκολ. Δεν έχει σημασία τόσο η εμφάνιση όσο το να παίρνεις έστω και το βαθμό. Εμείς δεν πήραμε τίποτα, αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά για το παιχνίδι με την Τρίπολη. Δύσκολα κάνουμε το γκολ και εύκολα το δεχόμαστε. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετράνε τα γκολ και όχι οι ευκαιρίες. Υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για σωτηρία και το παλεύουμε. Σήμερα δεν ήταν μόνο θέμα προσπάθειας. Δεχτήκαμε 2 γκολ χωρίς φάσεις από τον αντίπαλο. Έγιναν δύο σέντρες στην περιοχή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ. Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα, αλλά δεν μ' αρέσει να τα επικαλούμαι. Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα προχωρήσουμε. Δεν ήμασταν κομπλέ σήμερα. Η προσπάθεια δεν μας βγήκε στο γήπεδο, γιατί χωρίς ο Σικαλιάς να ακουμπήσει μπάλα φάγαμε στο α' ημίχρονο δύο γκολ».

Για τη συνέχεια ο Αναστόπουλος σημείωσε: «Υπάρχουν και μαθηματικές και αγωνιστικές ελπίδες. Δεν τα βάφουμε μαύρα».

Σχετικά με την συμπεριφορά του Αράς το τελευταίο διάστημα είπε: «Πρώτα να είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν μπορεί η ομάδα να χάνει κι αυτός να συμπεριφέρεται αλλιώς. Δεν υπάρχουν μόνο απαιτήσεις όταν είσαι επαγγελματίας, αλλά και υποχρεώσεις. Και ο Μαραντόνα να ήταν πάλι θα έμενε έξω με αυτό που έκανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES