1 Μαρ 2010

Ο Τζεμπούρ «τρομοκρατεί», αλλά…

Οι τρεις βαθμοί (που είναι και το ζητούμενο αυτή την περίοδο) κατακτήθηκαν από την ΑΕΚ, αλλά το πρόσημο από τον αγώνα με τον Εργοτέλη δεν είναι θετικό. Κι αυτό γιατί η Ένωση δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, που «μαρτυρούσαν» την αγωνιστική βελτίωσή της. Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι δεν ασχολούνται με τις διαμαρτυρίες των Κρητικών για τη φάση του πέναλτι, όμως η αλήθεια είναι ότι έδωσαν δικαιώματα με την εμφάνισή τους.

Αυτό που προβληματίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι -κυρίως- η συμπεριφορά των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, που δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντίδραση μεγάλης ομάδας. Γι΄ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της όταν ο Ντάκος σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης. Ενδεικτικό είναι ότι η" Ένωση" έκανε μόλις δύο σου στο δεύτερο 45λεπτο. Αρχικά με τον Μπλάνκο στο 52’ και έπειτα από μισή ώρα αγώνα, στο 83’, με ένα μακρινό σουτ του Μάκου!

Πάντως, ο «Ντούσκο» έχει και δύο λόγους να χαμογελά! Ο πρώτος ακούει στο όνομα Ράφικ Τζεμπούρ, αφού ο Γαλλοαλγερινός είναι πραγματικά… «τρομοκράτης» και μπορεί με μία ενέργειά του να αλλάξει το ρου του αγώνα. Έτσι έγινε και χθες, αφού το γκολ που πέτυχε στο 12’ αποδείχθηκε «χρυσό» για την ομάδα του. Ο δεύτερος λόγος είναι τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα που φέρνει η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, μια και παρά την κακή εμφάνιση, οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι του «Δικεφάλου», που έχει κάνει το "4 στα 4" και συνεχίζει…

* Με κακώσεις αποχώρησαν μετά το ματς οι Νάτσο Σκόκο, Ζεράλντο Άλβες και Νίκος Καράμπελας. Ο Αργεντινός υπέστη κάκωση στο δεξί τετρακέφαλο, ενώ ο Άλβες στο αριστερό γόνατο και τον αχίλλειο τένοντα. Όσον αφορά τον Έλληνα αμυντικό, υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο. Η κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί αύριο, όμως δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES