6 Μαρ 2010

Ποντάρει στην εμπειρία…

Ποντάρει στην εμπειρία…Με αρκετούς έμπειρους παίκτες, που ξέρουν από δυσκολίες και κρίσιμα παιχνίδια, προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον αυριανό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports 1) αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» και έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Για αυτό τον λόγο, ο προπονητής των Πειραιωτών πήρε αρκετούς παίκτες στην αποστολή του αυριανού ματς και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Τάσο Πάντο στο δεξί άκρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων», επειδή πιστεύει ότι ο πολύπειρος αμυντικός θα δώσει την ψυχή του για να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς την νίκης.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο 41 ετών τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Πάντο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ραούλ Μπράβο. Την τριπλέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν οι Τοροσίδης, Μαρέσκα και Στολτίδης. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λούα Λούα, δεξί ο Ζαϊρί και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντάρμπισαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γιάννης Παπαδόπουλος και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν οι Ντομί (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα, αλλά μέχρι αύριο αναμένεται να επιστρέψει στον εντατικό ρυθμό προπονήσεων), Ντιόγο (αναμένεται να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπορντό), Ντουντού (ενδέχεται να δώσει το παρών στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα), Ντάτολο (εκτιμάται ότι μπορεί σήμερα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του) και Γκαλέτι (δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν).

Σκέψη για πριμ από Κόκκαλη

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Σωκράτης Κόκκαλης να περάσει σήμερα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει με την ομάδα. Χθεσινοβραδινές φήμες ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκοπεύει να πριμοδοτήσει τη νίκη της ομάδας επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε κάνει και πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Όπως έγινε γνωστό, την αποστολή θα συνοδεύσουν στη συμπρωτεύουσα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Δημήτρης Θεοδωρίδης, και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος.

«Να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας»!

Προ των ευθυνών τους για την εικόνα του Ολυμπιακού έθεσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τους παίκτες της ομάδας. Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τούς εξήγησε τη σημασία της νίκης στο αυριανό ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μένα είναι το μισό πρωτάθλημα. Και πρέπει να προσέξετε πολύ. Πρόκειται για ένα από τα δύσκολα παιχνίδια μας και να το πάρουμε, το πρώτο που χρειάζεται είναι να παίξουμε σαν ομάδα. Γιατί τελευταία δεν εμφανίζουμε τέτοια εικόνα. Εμφανίζουμε μία εικόνα όπου ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του. Και να πάμε έτσι στη Θεσσαλονίκη, με τον καθένα να κοιτάζει το άτομό του, δεν πρόκειται να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός

Στη συνέχεια, ο 41 ετών κόουτς τόνισε: «Εδώ μέσα αποφασίζω εγώ. Αν θα παίξει κάποιος, πόσο θα παίξει και πότε θα παίξει. Αυτά είναι δική μου δουλειά και κανενός άλλου. Και αποφασίζω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας, όχι το καλό τού κάθε παίκτη. Και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Όπως δε τις αναλαμβάνω εγώ, έτσι να τις αναλαμβάνετε και εσείς, τουλάχιστον ως προς τις συμπεριφορές σας. Από εδώ, από τον Ολυμπιακό, πέρασαν παικταράδες, τεράστιοι ποδοσφαιριστές. Και δεν είχαν τη συμπεριφορά που είχατε εσείς».

Ο κ. Μπάντοβιτς υπογράμμισε: «Η ομάδα με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Είμαι δίκαιος απέναντι σε όλους και όπως εγώ σας σέβομαι, έτσι θέλω να με σέβεστε και εσείς. Και στο κάτω κάτω, αφήστε εμένα. Εγώ σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι. Σεβαστείτε τη φανέλα, τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες σας και τον κόσμο της ομάδας. Και αυτό ισχύει για όλους. Από τον Νικοπολίδη, που είναι ο πιο μεγάλος, ο πιο παλιός και ο αρχηγός σας, μέχρι τον πιο μικρό. Σας αφορά όλους».

Καταλήγοντας, ο Σέρβος είπε: «Και να ξέρετε ότι όποιος άλλη φορά μπει στο γήπεδο για προπόνηση έστω ένα λεπτό μετά από μένα, πολύ απλά θα πάει σπίτι του. Δεν θα ξανακάνει προπόνηση. Εδώ μέσα πρέπει να είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Αλλιώς καλύτερα να μην είστε εδώ. Να πάτε στο σπίτι σας. Σας λέω πάλι ότι μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και πολύ σημαντικό μαζί. Και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, επειδή πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή από το να πάμε και να νικήσουμε στη Θεσσαλονίκη».

Αναζητείται το τάιμινγκ

Συζητήσεις σε φιλολογικό επίπεδο έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως αναφέρει το «Goal», εκείνο που αναζητείται πλέον είναι το τάιμινγκ της επισημοποίησης της επιστροφής του Βάσκου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Ο 46χρονος προπονητής φέρεται να έτοιμος να πει το «ναι», εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» τού καταθέσουν επίσημη πρόταση. Πάντως, η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παραμείνει προπονητής του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES