6 Μαρ 2010

«Δύσκολο ματς, όπως με τη Ρόμα»!

«Δύσκολο ματς, όπως με τη Ρόμα»!Την προσοχή των παικτών του Παναθηναϊκού στον αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports 1) αγώνα με τον Λεβαδειακό επέστησε ο Νίκος Νιόπλιας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας. Στο «τριφύλλι» δεν έχουν ξεχάσει την γκέλα με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ και τώρα θα εμφανιστούν υποψιασμένοι στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Μάλιστα, ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι ο αγώνας με την ομάδα του Δημήτρη Φαράντου έχει τις ίδιες δυσκολίες με εκείνον κόντρα στη Ρόμα.

«Μη νομίζετε ότι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είναι εύκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Για μένα είναι εξίσου δύσκολο με αυτό κόντρα στη Ρόμα. Ετσι το βλέπω εγώ, έτσι θέλω να το βλέπετε κι εσείς. Λείπατε πολλοί παίκτες όλη την εβδομάδα με τις εθνικές ομάδες και ίσως υπάρχει κούραση. Γι' αυτό σας λέω ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή», τόνισε ο Μακεδόνας προπονητής.

Στη συνέχεια, ο κ. Νιόπλιας είπε στους παίκτες: «Δεν πρέπει να χαλαρώσετε ούτε λεπτό σε αυτό το παιχνίδι. Θέλω να το δείτε σαν τελικό. Και να ξέρετε ότι στο σημείο που έχουμε φθάσει, ό,τι βαθμούς χάνουμε δεν μπορούμε να τους πάρουμε πίσω στη συνέχεια. Μένουν πολύ λίγα παιχνίδια».

Ο 45χρονος τεχνικός υπολογίζει σε ένα γκρουπ 18-19 παικτών για τα επόμενα συνεχή παιχνίδια και εκείνο που είπε στους ποδοσφαιριστές ήταν το εξής: «Θέλω να είστε όλοι σε ετοιμότητα. Κι αν δεν παίξει ένας σε κάποιο παιχνίδι, θα παίξει στο άλλο».

Φανέλα βασικού στον Άντε

Τον Άντε Ρουκάβινα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Νίκος Νιόπλιας πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Μακεδόνας τεχνικός προτίθεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά υπάρχει μία θέση στο κέντρο και την άμυνα που παραμένουν ακόμα ανοιχτές. Σύμφωνα με όσα έδειξε χθες ο 45χρονος προπονητής, την ενδεκάδα του «τριφυλλιού» θα αποτελέσουν οι Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Ρουκάβινα και Σισέ.

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού τη θέση του Λέτο πήρε ο Χριστοδουλόπουλος. Το γεγονός ότι ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, κάνει τον κ. Νιόπλια να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό αύριο.

Επίσης, ο Σπυρόπουλος που έπαιξε 90 λεπτά με την Εθνική την Τετάρτη ίσως καθίσει στον πάγκο και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας ενδέχεται να πάρει ο Δάρλας. Όσον αφορά τον Νίνη, όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Σταντάρ.

* Σήμερα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 και στη συνέχεια ο κ. Νιόπλιας θα ανακοινώσει αυτούς που θα είναι στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

* «Δεν υπάρχει θέμα με τους συγκεκριμένους παίκτες», έλεγαν χθες στον Παναθηναϊκό, με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον Ράκιτιτς της Σάλκε και τον Χλεμπ της Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Στουτγκάρδη.

* Το πρόγραμμα του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης.

* Την ερχόμενη Δευτέρα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια το αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Από τη Δευτέρα θα αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΛΕΦΙΠ στην τιμή των 20 ευρώ στις θύρες 30 και 33.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES