6 Μαρ 2010

ΑΕΚ: Για το «5x5» στη Λάρισα

ΑΕΚ: Για το «5x5» στη ΛάρισαΤη νίκη με την οποία θα δείξει σημάδια ουσιαστικής ανάκαμψης θέλει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports 1) η ΑΕΚ στην έδρα της Λάρισας. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν τέσσερις σερί νίκες, αλλά η εικόνα που άφησαν στους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με Εργοτέλη ήταν τραγική και δύσκολα θα δοθεί συνέχεια στο σερί με ανάλογες εμφανίσεις.

Στην «Ένωση» θέλουν να είναι έτοιμοι για τη διαδικασία των πλέι οφ, όπου θα παλέψουν για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Η Λάρισα έχει χάσει αρκετούς βαθμούς τη φετινή περίοδο και τώρα «καίγεται» να συμμαζέψει την κατάσταση κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παρατάξει με 4-4-2 την «Ένωση», τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς (ή Γκέντσογλου) και Καράμπελα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Καφές, έχοντας στα πλάγια τον Σκόκο και τον Μαντούκα (ή Λεονάρντο). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Τζεμπούρ και Μπλάνκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Χέρσι, Λαγός, Μανωλάς, Γιαχάγια και Νεμέθ. Εκτός είναι οι Ζεράλδο (τραυματίας) και Γεωργέας (τιμωρημένος).

Απομένουν οι υπογραφές

Στα χέρια των βασικών μετόχων της ΑΕΚ, Νίκου Νοτιά και Πέτρου Παππά, βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής το ιδιωτικό συμφωνητικό που θα δώσει και επίσημα το «χρίσμα» του προέδρου στον Σταύρο Αδαμίδη. Όπως είχε αποκαλύψει η «SportDay», ο Νίκος Νοτιάς και ο Πέτρος Παππάς θα καταβάλουν αρχικά 5 εκατ. ευρώ και αφήνουν για το μέλλον δύο ζητήματα που είχε θέσει ο «εκλεκτός» τους για τη διαχείριση της εταιρείας: αυτό της Morgan Stanley (η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου μετατίθεται και δεν ματαιώνεται) και αυτό της πληρωμής μέρους των υποχρεώσεων της επόμενης σεζόν.

Επίσης, θα διαφοροποιηθούν τα μερίδια των μετοχών που θα κρατούν οι τρεις άνδρες μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στις 15 του μήνα. Ο Νίκος Νοτιάς θα παραμείνει και στα χαρτιά Νο1 μέτοχος, φτάνοντας το 40%, ο Πέτρος Παππάς που τελικά δεν αποστασιοποιείται (αντιθέτως, θα είναι όπως αποκαλύψαμε ο εγγυητής της επόμενης ημέρας) θα κρατά το 25-30% των μετοχών και προφανώς δεν θα περιορίζεται μόνο στο να ενημερώνεται για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται από τη νέα διοίκηση. Θα γνωρίζει τις σημαντικές αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν, πριν ληφθούν. Οι μετοχές του Σταύρου Αδαμίδη, τέλος, θα περιοριστούν από το 40% στο 10-15%, κάτι που δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES