6 Μαρ 2010

Με την ίδια «συνταγή»

Με την ίδια «συνταγή»Να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports 1) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα παίξουν με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή, αφού δεν θέλουν να στραβοπατήσουν απέναντι στους Ακρίτες και να προσπαθήσουν για τον μεγάλο τους στόχο. Οι τρεις βαθμοί πολυπόθητοι και οι Θεσσαλονικείς θέλουν φέρουν (έστω προσωρινά) την ομάδα στην πρώτη θέση, έχοντας ως δεδομένος ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν αύριο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του «Δικεφάλου», τερματοφύλακας θα είναι ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Αραμπατζή, Κοντρέρας, Τσίριλο και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Εντίνιο και Σορλέν. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κριστιάνο, Σνάουτσνερ και Βερόν. Ο κ. Σάντος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια, Φωτάκη και τους τραυματίες Φιλόμενο, Σαβίνι, όπως και τον Μουν που θα επέστρεφε αργά χθες το βράδυ από τη Νότιο Αφρική.

Η πορεία διμαρτυρίας

Στις 12:30 στην περιοχή της Καμάρας είναι το σημερινό ραντεβού των οπαδών του ΠΑΟΚ, και όχι απευθείας στην Τούμπα. Με πρωτοβουλία των συνδέσμων διοργανώνεται σήμερα πορεία διαμαρτυρίας εναντίον του μέτρου της απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους.

Η πορεία θα αρχίσει από την Εγνατία Οδό και θα κατευθυνθεί στην Τούμπα, όπου στις πέντε παρά τέταρτο αρχίζει και ο αγώνας με τον Πανθρακικό. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του στη λογική του μέτρου της απαγόρευσης, που είναι και ανεφάρμοστη στην πράξη.

* Τρία παιχνίδια όλα κι όλα έχουν παίξει στην ιστορία τους ΠΑΟΚ και Πανθρακικός και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν έχει χάσει ούτε βαθμό. Εχει πετύχει τρεις νίκες απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής, με τις δύο μάλιστα από αυτές να σημειώνονται εκτός έδρας.

* Μια ασυνεννοησία στις ώρες των πτήσεων της επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια οδήγησε τελικά στη μετάθεση της εκδήλωσης (ήταν προγραμματισμένη χθες) για την παραλαβή του βραβείου τού πολυτιμότερου παίκτη της 24ης αγωνιστικής. Αυτή τελικά θα γίνει στις 13:00 τη Δευτέρα στην μπουτίκ της Τούμπας και το βραβείο θα δοθεί από τον Δημήτρη Παρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES