6 Μαρ 2010

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ:Μπολάνο: «Δύσκολο το παιχνίδι»

Την Προοδευτική Περάματος θα φιλοξενήσει μεθαύριο Κυριακή η Βολίδα Αχιλλείων, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστική του 5ου Ομίλου και ο στόχος της κερκυραϊκής ομάδας δεν είναι άλλος από τη νίκη.

  

Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο προέρχεται από τον μεγάλο θρίαμβο μέσα στην Πρέβεζα και αύριο θέλει να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στη... συγκομιδή του, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα (προτελευταία) και είναι σχεδόν καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

  

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι μάλλον αδιάφοροι βαθμολογικά, όμως ο αγώνας για τη Βολίδα δεν είναι τόσο εύκολος όσο δείχνει, κάτι που επισημαίνει ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος ... κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.
«Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αφού ο αντίπαλός μας στο τελευταίο διάστημα φέρνει θετικά αποτελέσματα» τόνισε σε δηλώσεις του στο corfucorner.gr ο Ρομπέρτο Μπολάνο. Και συμπλήρωσε:. «Οι ομάδες σαν την Προοδευτική δεν έχουν τίποτα να χάσουν και αγωνίζονται χωρίς άγχος, γι' αυτό και είναι πολύ επικίνδυνες και ικανές να σου κάνουν τη ζημιά. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη, ώστε να φράσουνε τους 40 βαθμούς και να αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα. Βέβαια, απουσιάζουν τέσσερις παίκτες μας, λόγω τιμωρίας, αλλά υπάρχουν οι κατάλληλοι αντικαταστάτες τους και η νίκη στην Πρέβεζα βελτίωσε πολύ τη ψυχολογία και το ηθικό όλης της ομάδας μας. Την Κυριακή εφόσον θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

  

Στον αγωνιστικό τομέα, στο μεθαυριανό ματς ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Αλέξανδρο Σουπιώνη (θα εκτίσει την 3η από τις 4 αγωνιστικές της ποινής του), Ζαχαρία Γκόρο (θα εκτίσει τη 2η και τελευταία αγωνιστική, λόγω 7 καρτών), Ενέτη Λυκόκα (είχε αποβληθεί στην Πρέβεζα) και Γιώργο Σκολαρίκη (συμπλήρωσε 7 κάρτες και θα εκτίσει την 1η από τις 2 αγωνιστικές ποινής).

  

Το παιχνίδι μεταξύ Βολίδας - Προοδευτικής Περάματος θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή, στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, με ώρα έναρξης τις 15:00. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο Γύρο η ομάδα του Κάτω Γαρούνα είχε κερδίσει μέσα στα Γιάννενα με σκορ 0-2.

  

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES