8 Μαρ 2010

«Μπαλοθιά» ανόδου από τον ΟΦΗ

Β’ Εθνική: «Μπαλοθιά» ανόδου από τον ΟΦΗΟ ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής (3-1) στο ντέρμπι με την Κέρκυρα, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα και με αυτή τη σπουδαία νίκη βρίσκονται μόνοι τους στην τρίτη θέση (42 β.) παίρνοντας προβάδισμα ενόψει των πλέι οφ, ενώ μείωσαν στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την δεύτερη Κέρκυρα.

«Μπαλοθιά» από Πόποβιτς

Ωραίο παιχνίδι από τις δύο ομάδες… Πάθος, πολλές μονομαχίες και φυσικά χαμένες ευκαιρίες. Ένα γεμάτο πρώτο 45λεπτό, με τον ΟΦΗ αλλά και την Κέρκυρα να φτάνουν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, όμως οι Κρητικοί , ήταν αυτοί που χαμογέλασαν.

Οι Φαίακες για περίπου 15 λεπτά πίεζαν αρκετά και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Βεζυρίδης με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις στο σουτ του Γκουστάβο (20’) αλλά και στο τετ-α-τετ με τον Φλαβίνιο (27’) κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Μετά το 30’ οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και στο 39’ ο Πόποβιτς με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-0, ένα γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα από τους οπαδούς του ΟΦΗ.

«Μαντινάδες» από Ζορμπά και Βλόνταρτσικ

Το καλό παιχνίδι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Κέρκυρα να δίνει γρήγορα την απάντησή της. Οι Φαίακες μπήκαν δυνατά και στο 53’ έκαναν το 1-1, με τον Θανάση Τσίγκα να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης.

Οι Κρητικοί δεν επηρεάστηκαν από το τέρμα που δέχτηκαν, αφού έξι λεπτά αργότερα ο Ζορμπάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα δεξιά, σέρβιρε στον Βλόνταρτσικ, ό οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στου Αποστολίδη, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ΟΦΗ συνέχιζε να είναι καλύτερος και με τον Ζορμπά να μοιράζει για ακόμα μία φορά και τον Βλόνταρτσικ να εκτελεί, οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1,και κλείδωσαν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Κωνσταντινίδης, Ζορμπάς (90' Χαραλαμπάκης), Αγρίτης (78' Καρακατσάνης), Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Πόποβιτς (80' λ. τ. Μπούρμπος), Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης, Μπερτίν

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Μπουτζίκος, Ιωάννου, Βενέτης, Κοντοδήμος (51' Ρεπερνέ), Φλαβίνιο, Μπερνς (88' Γιαννιτσανάκης), Λαμπρόπουλος (67' Λουρένσο), Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Γκουστάβο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES