9 Μαρ 2010

Το μήνυμα στον Μπάγεβιτς

Το μήνυμα στον ΜπάγεβιτςΟι αγώνες που απομένουν, συμπεριλαμβανομένων και των play-offs, θα κρίνουν το μέλλον του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Από τη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τον Σερβοέλληνα τεχνικό ο Πέτρος Παππάς και ο Σταύρος Αδαμίδης, φάνηκε πως δεν υπάρχει ικανοποίηση για το έργο του προπονητή, τόσο για την αγωνιστική πορεία της ομάδας όσο και για το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο 62χρονος τεχνικός φέρεται να απέδωσε τα άσχημα αποτελέσματα από την αρχή της χρονιάς στα διοικητικά-οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ και ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί να επιβάλει την πειθαρχία που θα ήθελε ο ίδιος σε παίκτες που γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει διοίκηση και στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Ο Πέτρος Παππάς, που στήριξε και στηρίζει όσο κανένας άλλος μέτοχος τον «Ντούσκο», του είπε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη πάρει αρκετά χρήματα και θα πάρουν ακόμη περισσότερα, ενώ τον διαβεβαίωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα, όταν θα αναλάβει και επίσημα προεδρικά καθήκοντα ο Σταύρος Αδαμίδης, θα υπάρχει ισχυρή διοίκηση στην ομάδα. Συνεπώς, δεν θα υπάρχουν πλέον δικαιολογίες…

Θέμα απομάκρυνσης Μπάγεβιτς από τον πάγκο μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος δεν τίθεται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αλλά το μήνυμα της διοίκησης είναι σαφές: αν ο προπονητής δεν αλλάξει την εικόνα της ομάδας στην τελική ευθεία της σεζόν και δεν διαμορφώσει τις συνθήκες για να διεκδικήσει η ΑΕΚ την πρώτη θέση στα play-offs, δεν πρόκειται να παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο. Ο Σταύρος Αδαμίδης, που από την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει εν λευκώ τη διοίκηση της ΠΑΕ, φέρεται να μην είναι υποστηρικτής του Μπάγεβιτς, αλλά θα περιμένει έως το τέλος της περιόδου για να αποφασίσει για την τύχη του. Μια ΑΕΚ που θα έχει μείνει από πολύ νωρίς εκτός τίτλου, Κυπέλλου και Europa League, θα είναι δύσκολο να συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή.

Έρχονται για τη Γ.Σ. της Δευτέρας

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναχώρησε χθες το απόγευμα για το Λονδίνο, αλλά την Παρασκευή επιστρέφει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου, μετά τη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας. Σε αυτήν αναμένεται να είναι παρών και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος φτάνει στην Ελλάδα πιθανότατα το Σάββατο και ίσως βρίσκεται στο γήπεδο για το ματς με την Καβάλα. Ο κ. Νοτιάς θα παραμείνει ως πρώτος μέτοχος (40%) και θα διατηρεί τη θέση του πρώτου αντιπροέδρου, ενώ δεύτερος θα είναι ο Χάρης Κοσμάτος. Στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ θα υπάρχουν νέα μέλη, μεταξύ των οποίων και οι Κωνσταντίνος Καπετανάκης και Δημήτρης Καψής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES