8 Μαρ 2010

Μόνο με θαύμα…

Μόνο με θαύμα…Ο Ολυμπιακός «έκαψε» το τελευταίο του χαρτί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, μετά την ήττα (1-0) από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Οι Πειραιώτες πέταξαν λευκή πετσέτα και θεωρείται δύσκολο, με βάση τις κακές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, εκείνο που ειπώθηκε από τη διοίκηση, μετά τον χθεσινό αγώνα, ήταν το εξής: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις. Δεν εξαρτάται πια από μας. Οσο υπάρχουν ελπίδες, έστω και μαθηματικές, είμαστε υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουμε. Ξέρουμε ότι πια είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν το χάσουν και μαθηματικά, τότε προτίθενται να παραδεχθούν ότι το έχασαν από τις δικές τους κακές επιλογές, σε συνδυασμό με την ατυχία λόγω των πολλών τραυματισμών και την κακή διαιτησία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά παράπονα από τον κ. Δαλούκα για τις αποφάσεις του σε αρκετές φάσεις και υποστηρίζουν ότι δεν κράτησε σωστά τον χρόνο των καθυστερήσεων. Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πάει στο ΟΑΚΑ και να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας με εμφατικό τρόπο το πρωτάθλημα. Τώρα οι Πειραιώτες θέλουν να στραβοπατήσουν οι «πράσινοι» και ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της κατάκτησης του τίτλου.

Πλησιάζει ο Βαλβέρδε!

Μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, αυξάνονται οι πιθανότητες ο Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δύσκολα θα παραμείνει προπονητής των Πειραιωτών τη νέα σεζόν, αφού πρέπει να κατακτηθεί το πρωτάθλημα και αυτό τώρα μοιάζει απίθανο. Οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση του ανθρώπου που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας θα υπάρξουν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες.

Μια συμφωνία με τον Βάσκο προπονητή για τη νέα περίοδο θα έδινε ξανά προοπτική και θα λειτουργούσε υπέρ της διοίκησης, ικανοποιώντας τον κόσμο. Πάντως, οι διοικούντες επανέλαβαν ότι δεν τίθεται θέμα -και- άλλης αλλαγής προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η σκέψη να ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Βαλβέρδε πριν από το Πάσχα, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο.

Στο όριο των καρτών Πάντος και Αβραάμ

Τις τρεις και έξι κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα έφτασαν ο Τάσος Πάντος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στην επόμενη που θα δεχτούν, ο πρώτος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και ο δεύτερος δύο αγώνων. Στο όριο βρίσκονται επίσης οι Στολτίδης, Ντιόγο, Μήτρογλου (από τρεις), Ντουντού, Γκαλίτσιος και Μαρέσκα (από έξι).

Όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Νταρμπισάιρ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου έχει κάταγμα ρινικού οστού έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας, από τον Φερνάντεζ.

Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES