8 Μαρ 2010

Εύκολο απόγευμα για τη Βολίδα

altΧωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Βολίδα πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-0 της Προοδευτική Περάματος στο γήπεδο των Καστελάνων.
Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, πετούσε στην επανάληψη
Η κερκυραϊκή ομάδα είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο οι διάδρομοι προς την εστία του Μποζιάρη ήταν καλά κλεισμένοι από τους φιλοξενούμενους και έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το 45΄
Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην με τους γηπεδούχους να ξεκινούν δυνατά και μέσα σε ένα τέταρτο από το 55΄-70΄ η Βολίδα «καθάρισε» την ομάδα από το Πέραμα.
Έτσι, στο 55΄ ο Βρακκάς με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το δρόμο για την ομάδα του Μπολάνο, στο 60΄ ο Γκερέκος με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Βρακκά έγραψε το 2-0, στο 64΄ ο Αρμένης είχε σουτ στο δοκάρι, και τελικά το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Πετρόγιαννη που εκμεταλλεύτηκε άριστα την κάθετη πάσα του Στρατηγού.
Βολίδα: Ζάχος (85’ Τσιουτσιουλικλής), Μεσημέρης, Κονισπολιάτης (35’ Βρακκάς), Πάγκαλης, Γ. Σκολαρίκης, Δούσης, Μοναστηριώτης (70’ Γκερέκος), Πετρόγιαννης, Σπίνουλας, Στρατηγός, Αρμένης.
Προοδευτική Περάματος: Μποζιάρης, Τσερμετσέλης, Αντωνόπουλος (86’ Φερούλης), Τζώρτζης, Οικονόμου, Κοσκινάς, Λαδιάς (75’ Χάιδος), Γκόλιας (66’ Καμποσιώρης), Ευαγγελίδης, Γιαννόπουλος, Τσολάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES