8 Μαρ 2010

Αναστόπουλος: «Να καταθέτουμε την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι»

Αναστόπουλος: «Να καταθέτουμε την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι»Ικανοποιημένος από τη μεγάλης σημασίας νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0) εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε, πάντως, πως η ομάδα του θα έπρεπε να νικήσει με μεγαλύτερο το σκορ. Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των Αρκάδων, Βαγγέλης Βλάχος, στάθηκε στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση του κ. Καλόπουλου να αποβάλει τον Μπαστία.

«Ένα παιχνίδι το οποίο, λίαν επιεικώς, θα έπρεπε να κερδίσουμε 3-0, κατορθώσαμε, έστω και με αυτό τον τρόπο, έστω και στο τέλος, να πάρουμε τους 3 βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί στην προσπάθεια την οποία κάνουμε. Όμως, το έργο μας είναι ακόμα δύσκολο, θα χρειαστεί προσπάθεια. Το κεφάλι μας είναι στη λαιμητόμο, γι'αυτό θα χρειαστεί, όπως σήμερα, μέχρι το 94' να καταθέτουμε την ψυχή μας. Δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη», ήταν τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτό το τραγικό γήπεδο για άλλη μια φορά και ευτυχώς που βγήκαν σώοι από το βούρκο. Συγχαίρω τον ΠΑΣ για τη νίκη του, αλλά αν δεν μείνω στο διαιτητή θα κάνω λάθος. Δεν μένω ποτέ σε διαιτητές, όμως νομίζω ότι είναι λάθος 100% η αποβολή του Μπαστία.

Είναι η 4η φορά που παίζουμε με παίκτη λιγότερο φέτος, τις προηγούμενες τα καταφέραμε αλλά δεν μπορείς συνέχεια να παίζεις με 10 και να βγαίνεις από το αδιέξοδο. Κινδυνέψαμε μόνο 2 φορές από στημένες φάσεις γιατί σε αυτό το βούρκο μόνο έτσι δημιουργείς. Αν ήμασταν 11, θα παίρναμε κάτι καλύτερο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES