8 Μαρ 2010

Η διατήρηση της πρωτιάς και ο… συμπαίκτης του Νίκου Νιόπλια

Η διατήρηση της πρωτιάς και ο… συμπαίκτης του Νίκου ΝιόπλιαΆλλη μια νίκη για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με καλό ποδόσφαιρο. Οι «πράσινοι» μπορεί να άργησαν να σκοράρουν στο ματς με τον Λεβαδειακό (όχι γιατί δεν απειλούσαν την εστία του Μπλάζιτς, αλλά γιατί η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι), αλλά κατάφεραν σ’ ένα «καυτό» δεκάλεπτο να βάλουν τρία γκολ, να πάρουν ένα άνετο «τρίποντο» και να χαμογελάσουν διπλά αργότερα, όταν είδαν τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Πλέον, το «τριφύλλι» είναι το ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα. Είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Αρη και στο +5 από τους «ερυθρόλευκους», που δεν πείθουν ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πείθει και… παραπείθει με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο (εδώ και ένα μήνα έχω γράψει ότι, κατά την άποψή μου, αυτήν την περίοδο ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας), έχει παίκτες που το μάτι τους γυαλίζει και είναι «διψασμένοι» για το πρωτάθλημα και έναν προπονητή που έχει μάθει την ομάδα του και διαχειρίζεται εξαιρετικά το υλικό που έχει.

Στο χθεσινό παιχνίδι δύσκολα μπορείς να βρεις κάποιον παίκτη να μην είναι καλός. Νομίζω ότι κορυφαίος ήταν ο Στέργος Μαρίνος, ενώ τον ακολούθησαν οι Σαλπιγγίδης και Λέτο, που σκόραραν, μάλιστα, κι από ένα γκολ.

Οσο για τον Μαρίνο, τον παλιό συμπαίκτη (!) του Νίκου Νιόπλια στη Χαλκηδόνα (όταν ο άσος του «τριφυλλιού» άρχιζε την καριέρα του, ο Ελληνας προπονητής ήταν στα τελειώματά του σαν παίκτης), πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα. Ηταν άψογος σε επιθετικό και αμυντικό τομέα, έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Σαλπιγγίδη, αρκετές φορές ταλαιπώρησε τον Κόλτζο με τις επελάσεις του και έδειξε ότι μπορεί αν προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Θυμηθείτε το. Αυτός ο ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει πολλά στο «τριφύλλι» και να γίνει στο μέλλον ο βασικός δεξιός μπακ των «πράσινων» και της Εθνικής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES