21 Μαρ 2010

Νύχτα στέψης!

Νύχτα στέψης!Τη νίκη με την οποία θα έρθει αγκαλιά με το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας του επιθυμεί απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» θέλουν να νικήσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο και να αποδείξουν σε όλους πως δίκαια κατακτούν τον φετινό τίτλο. Αυτό ήταν, άλλωστε, χθες το μήνυμα του Νικόλα Πατέρα προς τους παίκτες του «τριφυλλιού».

«Δώρο τη νίκη»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και μίλησε για μερικά λεπτά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Είμαστε κοντά στον στόχο μας και θέλω να είστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να παίξετε με πάθος», ανέφερε αρχικά ο κ. Πατέρας και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος θα είναι δίπλα σας. Δείτε το παιχνίδι σαν τελικό, δώστε τα όλα και πάρτε τους τρεις βαθμούς για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία. Κάντε δώρο τη νίκη και σε μένα και στον κόσμο. Δώστε στους οπαδούς μας αυτή τη χαρά, ώστε να ανταποδώσετε τη στήριξή τους. Πρέπει να μπείτε δυνατά από την αρχή και να δείξετε από το πρώτο λεπτό ότι είστε καλύτεροι».

Το πλάνο του Νιόπλια

Με αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή θα παρατάξει ο Νίκος Νιόπλιας τον Παναθηναϊκό, αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σαριέγκι και Μαρίνος. Τη θέση του Βάσκου στόπερ αναγκάζει τον Μακεδόνα τεχνικό να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη ως κεντρικό αμυντικό. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να αγωνιστούν οι τραυματίες Σπυρόπουλος και Δάρλας, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βύντρα.

Ο κ. Νιόπλιας προτίθεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 το «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει Τζόρβας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σεϊταρίδη (ή Γκάμπριελ), Κατσουράνη, Καντέ και Βύντρα. Την τριπλέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Σιμάο και ο Καραγκούνης. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Κλέιτον, Μπιέρσμιρ και Ρουκάβινα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σαριέγκι, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Δάρλας και ο Γκαλίνοβιτς που δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όλοι στο ΟΑΚΑ!

Αρκετοί θα είναι οι σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων που θα δώσουν το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Σύλλογοι από όλη την Ευρώπη έχουν ενημερώσει την «πράσινη» ΠΑΕ ότι θα βρίσκονται στο γήπεδο για να «τσεκάρουν», κυρίως, παίκτες του «τριφυλλιού» και συγκεκριμένα τους Λέτο, Σιμάο, Νίνη, Τζόρβα και Βύντρα.

Στις εξέδρες θα είναι άνθρωποι των Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Πάρμα, Ουντινέζε και Φιορεντίνα, αλλά θα βρίσκονται και σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι, της Στουτγκάρδης και της Λιλ. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν οι κ.κ. Ρεχάγκελ, Τοπαλίδης και Φύσσας, αλλά και άνθρωποι του Ατρομήτου και του Ηρακλή (που είναι οι προσεχείς δύο αντίπαλοι του «τριφυλλιού»)

«Μη δώσετε δικαίωμα», το μήνυμα της ΠΑΕ στους οπαδούς της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES