2 Μαρ 2010

Όσα χρήματα χρειάζονται…

Υπερκαλύπτεται η «τρύπα» των 15 εκατ. ευρώ από την τρέχουσα χρήση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους μετόχους. Οι μέτοχοι στο χθεσινό ΔΣ αποφάσισαν να βάλουν στα ταμεία του συλλόγου όσα χρήματα χρειαστούν για να καλυφθεί το φετινό έλλειμμα, ενώ έδειξαν τη διάθεση να φτάσουν την αύξηση ακόμη και πάνω από τα 30 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν και μελλοντικές υπερβάσεις στον προϋπολογισμό.

Η πρόταση για δανεισμό από τράπεζα δεν βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους μετόχους που θα βάλουν και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας πατέρας, από το καλοκαίρι του 2008 όταν και ο Παναθηναϊκός μπήκε στην εποχή της πολυμετοχικότητας έχουν δοθεί συνολικά 63 εκατ. ευρώ: 10 εκατ. ευρώ στη ΓΗΠΕΛ για τις υποχρεώσεις του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, 5 εκατ. ευρώ για την αγορά των Ίβανσιτς, Μάτος, 5 εκατ. ευρώ σε πιστωτές, 23 εκατ. ευρώ στις μεταγραφές της περιόδου 2008-09, 20 εκατ. ευρώ στις μεταγραφές της περιόδου 2009-10. Την περίοδο 2008-09 τα έσοδα ήταν 20 εκατ. ευρώ και τη φετινή περίοδο 5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις και δανεισμούς των Τζιόλη, Μάντζιου, Ίβανσιτς, Μόρις, αλλά και από το Europa League μέχρι τώρα».

«Στη λίστα της Ίντερ ο Νίνης»

Οι εμφανίσεις του Σωτήρη Νίνη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους μεγάλους συλλόγους. Η Ίντερ είναι εδώ και καιρό… θαυμάστρια του νεαρού μέσου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Μπράνκα, δεν δίστασε να το επιβεβαιώσει. «Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούμε τον Νίνη και τον έχουμε στη λίστα μας. Ωστόσο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο προς το παρόν, αφού δεν έχουμε κάνει τον προγραμματισμό για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο», τόνισε στην «Εξέδρα».

Άδεια και… αύριο η Παιανία

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έχει δοθεί, αλλά όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη η Παιανία θα είναι και πάλι σχεδόν άδεια. Έντεκα παίκτες απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες και δεν θα επιστρέψουν πριν την Πέμπτη στις επάλξεις. Πρόκειται για τους Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίβα, Σιμάο, Νίνη, Τζόρβα, Χριστοδουλόπουλο, Σαλπιγγίδη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη και Κατσουράνη. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αναμενόταν χθες να μεταβεί στη Φινλανδία για να εξεταστεί από τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα. Από το ματς με τον Λεβαδειακό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βύντρα.

* Ποσό 100.00 ευρώ θα εισπράξει ο Τζιμπρίλ Σισέ αν αγωνιστεί έστω και για ένα λεπτό στο φιλικό της Γαλλίας με την Ισπανία την Τετάρτη. Στο συμβόλαιο του 28χρονου φορ προβλέπεται αυτό το μπόνους αν παίξει με τους «τρικολόρ», είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό παιχνίδι.

Κρίσιμη συνάντηση για το γήπεδο

Εντός της ημέρας η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για το γήπεδο στο Βοτανικό και το θέμα της Διπλής Ανάπλασης σε συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κίτσιο, τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΠΑΕ στα θέματα γηπέδου Βαγγέλη Σαμαρά, τον Μπάμπη Βωβό και τον Δήμο Αθηναίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπουργός θα προτείνει την αύξηση του πρασίνου στην περιοχή και τη μείωση του συντελεστή δόμησης του εμπορικού κέντρου, ώστε να κατασκευαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES