2 Μαρ 2010

Ρεχάγκελ: «Από αύριο… Μουντιάλ»

Ως την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ποδοσφαίρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στη Νότιο Αφρική χαρακτήρισε το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Σενεγάλη ο Ότο Ρεχάγκελ.

«Από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το Μουντιάλ. Οι επόμενοι τρεις αντίπαλοί μας είναι στο ίδιο στυλ με τους αντιπάλους μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα, αύριο θα παίξει βασικός ο Καπετάνος», τόνισε -αρχικά- ο Γερμανός τεχνικός.

«Η Σενεγάλη είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, αλλά και το αποτέλεσμα μετράει», πρόσθεσε.

Πλάνα για 11άδα

Τους επτά από τους έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν στην 11άδα της Εθνικής ομάδας αποκάλυψε ο Ότο Ρεχάγκελ στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

«Ήθελα να ξεκινήσει ο Σηφάκης βασικός, αλλά είναι τραυματίας και δεν θα παίξει. Αύριο θα ξεκινήσουν οι Κυργιάκος, Μόρας, Χαριστέας, Καπετάνος, Σαμαράς, Κατσουράνης και Καραγκούνης», τόνισε.

Προπόνηση

Παρουσία περίπου 300 φίλων της Εθνικής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με την Σενεγάλη. Όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά εκτός από τον Μιχάλη Σηφάκη ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES