2 Μαρ 2010

«20-30 μέρες έξω ο Ντάτολο»!

Άσχημα είναι τα νέα που αφορούν τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος χτύπησε στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Αργεντινού, Χοσέ Σαμπιέρι, στο «Φως» ο πελάτης του θα μείνει εκτός δράσης για περίπου είκοσι ημέρες με ένα μήνα.

Ο 25χρονος παίκτης φέρεται να έχει υποστεί θλάση, που θα τον αφήσει περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα, ο Ντάτολο ενδέχεται να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, ενώ είναι πιθανό να απουσιάσει από το παιχνίδι με την Ξάνθη στις 28 Μαρτίου και να επιστρέψει μετά το Πάσχα!

«Ο Ντάτολο είναι απογοητευμένος. Το πρόβλημα στο αριστερό του πόδι είναι σοβαρό. Θα μείνει έξω είκοσι μέρες με ένα μήνα. Λίγο λιγότερο από μήνα. Δυστυχώς τα νέα ήταν άσχημα», τόνισε ο κ. Σαμπιέρι.

Ερωτηθείς για την αλλαγή που δεν έγινε στο προχθεσινό ματς με τον Ατρόμητο για τον Ντάτολο, ο ατζέντης του Αργεντινού απάντησε: «Αυτά έπρεπε να τα σκεφτεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, όταν ο Ντάτολο ζήτησε αλλαγή. Ο Ντάτολο είναι ένα στολίδι για τον Ολυμπιακό». Ο 26χρονος άσος βρίσκεται στο Μόναχο, όπου η εθνική του ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία και θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τα νεύρα του Ντάτολο για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο προπονητής των Πειραιωτών τον έφερε προ των ευθυνών του και του εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός τον πληρώνει, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίζει ως βασικός – κάτι που δεν γινόταν στη Νάπολι. Άλλωστε, μέσω της παρουσίας του στους Πειραιώτες κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής.

Επιστρέφουν Λούα Λούα, «Τόρο» και Μαρέσκα

Εν τω μεταξύ, ο Λούα Λούα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και δεν έχει τίποτα το σοβαρό. Σήμερα ο Τοροσίδης θα κάνει υπέρηχο, αλλά όλα δείχνουν ότι ο διεθνής μπακ-χαφ και ο Μαρέσκα θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Κυριακή. Στη διάθεση του Μπάντοβιτς βρίσκεται ο Λεονάρντο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Σήμερα οι Πειραιώτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Όσκαρ, δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι κόντρα στον «Γηραιό». Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις ο Ντουντού, έχοντας την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στις 13 Μαρτίου). Από την πλευρά του, ο Ντιόγο συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέλος, ο Γκαλέτι θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν. Στις 20 Μαρτίου ο Αργεντινός θα υποβληθεί σε γενικές εξετάσεις για να φανεί η πορεία της υγείας του, ώστε να αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την ίδια θεραπευτική αγωγή ή θα πάρει πιο δυνατή. Η κατάσταση του 29χρονου παίκτη είναι σταθερή, αλλά χρειάζεται υπομονή για να διευκρινιστεί αν θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

* Όπως αναφέρει το «Φως», κορυφαίες πηγές του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν τα όσα έγιναν γνωστά το Σάββατο και θέλουν τους κ.κ. Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη να βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συνιδιοκτησία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου να μπει ο 37χρονος επιχειρηματίας να αυξήσει σημαντικά το μερίδιό του στην ΠΑΕ, με τον Σωκράτη Κόκκαλη πάντως να διατηρεί το 45% και να παραμένει πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES