2 Μαρ 2010

Και στη μέση η ΑΕΚ…

Ορατή είναι η απειλή να τιναχτεί στον αέρα η συμφωνία για την αλλαγή στο διοικητικό πεδίο της ΑΕΚ. Ο λόγος είναι η διαφωνία που έχει προκύψει ανάμεσα στον Νίκο Νοτιά και τον Πέτρο Παππά από την Κυριακή σε βασικά ζητήματα του ιδιωτικού συμφωνητικού που καλούνται να υπογράψουν αμφότεροι με το Σταύρο Αδαμίδη και το οποίο εξακολουθεί να φέρει την υπογραφή μόνο του 36χρονου δικηγόρου. Οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει ο ακριβής λόγος της διαφωνίας, αλλά προφανώς σχετίζεται με τα πολλά χρήματα, τουλάχιστον 9 εκατ. ευρώ, που καλούνται να βάλουν οι δύο τους ως το τέλος της σεζόν για να κλείσουν οι «τρύπες» από την τρέχουσα χρήση και να καλυφθούν κάποιες υποχρεώσεις για την επόμενη περίοδο.

Ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να επιθυμεί να χρηματοδοτήσει μόνο το προπονητικό κέντρο κι όχι την ομάδα με αντάλλαγμα ένα πιο οικονομικό για το σύλλογο «ενοίκιο» στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, ενώ ο Πέτρος Παππάς φέρεται να μην έχει καμία διάθεση να συνεχίσει μόνος του τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ ως το καλοκαίρι.

Ο Σταύρος Αδαμίδης με τη σειρά του δεν θα δεχτεί να βγει μπροστά ως πρόεδρος αν δεν πάρει συγκεκριμένες εγγυήσεις από τους μετόχους και δεν θα διστάσει ακόμη και να αποσυρθεί από το προσκήνιο αν δεν αναλάβει υπό τους όρους που εκείνος κρίνει απαραίτητους τα ηνία της ΠΑΕ. Όμηρος της όλης κατάστασης είναι η ΑΕΚ, που εξακολουθεί να είναι ακέφαλη, παρά τις διαβεβαιώσεις πως ως τα μέσα Φεβρουαρίου θα είχε σχηματιστεί διοίκηση, θα είχαν τακτοποιηθεί αρκετές από τις οικονομικές εκκρεμότητες και θα είχε μπει σε έναν ίσιο δρόμο.

Ανησυχία για αριστερά

Από μία κάκωση στο αριστερό γόνατο ταλαιπωρείται ο Νίκος Καράμπελας και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προβληματίζεται, αφού ο Νίκος Γεωργέας είναι τιμωρημένος για το ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ» και δεν υπάρχει άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ανησυχία υπάρχει και για τον Ζεράλντο Άλβες, που έχει ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο, ενώ ο τραυματισμός του Σκόκο-ένα αιμάτωμα στο μηρό-δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του. Στο προσεχές ματς επανέρχεται ο Γιάχιτς, που εξέτισε την τιμωρία του. Από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν μέχρι και την Τετάρτη οι διεθνείς Μάκος, Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Γκέντσογλου, όχι όμως και ο Νέμεθ που παρέμεινε στην Αθήνα και δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή των Ελπίδων της Ουγγαρίας. Ο 20χρονος φορ ίσως να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

* Στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στις 28 Μαρτίου θα εκτίσει την τιμωρία του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε ο Γκουστάβο Μαντούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES