10 Φεβ 2010

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Λίνο

Σε πρόγραμμα θεραπείας περιορίστηκε ο Λίνο την Τετάρτη, στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο, αυτό όμως δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, το Σάββατο. Σε αντίθεση με τους Φιλομένο και Τσιρίλο, που είναι τραυματίες και τους Βιτόλο και Κοντρέρας που είναι τιμωρημένοι.

Θα μείνουν

Το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν επικεντρωθεί στην αναζήτηση νέων οικονομικών πόρων, χωρίς πάντως να ξεχνούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Βλάνταν Ίβιτς και Λίνο. Εντός των επόμενων εβδομάδων θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και στις δύο περιπτώσεις, το πιθανότερο με θετική κατάληξη.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει ζητήσει την παραμονή τους, καθώς τους θεωρεί απαραίτητους, εκτός απροόπτου λοιπόν, οι δύο παίκτες θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στον Σέρβο άσο έχει προταθεί διετές συμβόλαιο με 350.000 ευρώ ετησίως και δύσκολα θα αρνηθεί. Για τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα, με τη διαφορά των δύο πλευρών να εστιάζεται στο οικονομικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES