10 Φεβ 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ: Υπό στενή παρακολούθηση

Υπό στενή παρακολούθηση
Ο Μπάμπης Τεννές ‘ανέβασε’ στην πρώτη ομάδα δύο ποδοσφαιριστές των Νέων.
Δύο νέα πρόσωπα έδωσαν το παρόν στη σημερινή προπόνηση του ΑΟ Κέρκυρα στα Γαζάτικα. Πρόκειται για τους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, Άγγελο Χότζα (1990 – αμυντικός) και Θανάση Πατηνιώτη (1993 – μεσοεπιθετικός) που ακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα και συμμετείχαν στο οικογενειακό δίτερμα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ο τεχνικός του ΑΟΚ θέλει να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των νεαρών για τους οποίους ακούγονται μόνο καλά λόγια κι εφόσον μείνει ικανοποιημένος, πιθανόν να προτείνει την προώθηση τους στην επαγγελματική ομάδα.
Απουσίαζε ο Γιανιτσανάκης που υπέστη θλάση στο δικέφαλο, ακολουθεί θεραπεία και είναι αμφίβολος για το ματς της Παρασκευής στην Καρδίτσα. Στο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση θα επιστρέψει ο Ρεπερνέ που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.
Στο λασπωμένο και βαρύ τερέν μετά το αρχικό ζέσταμα ακολούθησε το διπλό στο μισό γήπεδο στο οποίο δεν έλαβαν μέρος όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα με τον Θρασύβουλο. Να σημειωθεί ότι το υπόλοιπο μισό του αγωνιστικού χώρου προσωρινά δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς έχουν ξηλωθεί μεγάλα κομμάτια χλοοτάπητα που πρόκειται να αντικατασταθούν.
Αύριο η προπόνηση θα γίνει και πάλι στα Γαζάτικα(15.00).
ΠΗΓΗ: kerkyrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES