9 Φεβ 2010

«Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς»

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έκανε ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης. «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς και να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός διεθνής -στο περιθώριο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αγίας Παρασκευής- και μπορείτε να δείτε στη Web-tv του www.sport-fm.gr.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίνης μπροστά στη Web-tv του www.sport-fm.gr

Πώς μπορεί να αισθάνεται ένας παίκτης που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα και βραβεύεται από τον τόπο, όπου μένει;

«Θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό για εμένα αυτό που έκανε σήμερα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις που έχουν και ό,τι καλύτερο στη συνέχεια».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, κέρδισε στη Λάρισα και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου…

«Σίγουρα κάναμε ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και κοιτάμε μόνο αυτό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επόμενος αντίπαλος η Καβάλα, η οποία σας είχε κόψει βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος…

«Όπως σας είπα, θέλουμε σε κάθε ματς τους τρεις βαθμούς και αυτό θα κυνηγήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι»

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την Εθνική. Ήταν καλή η κλήρωση και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάνε όλα καλά».

Ερωτηθείς το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στους «32» του Europa League, απάντησε: «Έχουμε δρόμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι…».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις που έχει κάνει για το ταλέντο του ο Τζιμπρίλ Σισέ, ανέφερε: «Είναι πολύ τιμητικό να μιλάει για μένα ένας τέτοιος παίκτης. Αποτελεί τυχαίο γεγονός ότι στα τόσα παιχνίδια που δεν έπαιζα δεν σκόραρε. Εχουμε καλή συνεργασία μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να συνεχιστεί».

Όλα δείχνουν ότι συνεχίζουν…

Αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνουν ο Νικόλας Πατέρας στην προεδρία και ο Νίκος Νιόπλιας στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ανανεώσει τη θητεία του στο Δ.Σ. στις αρχές Μαρτίου, ενώ ο 45χρονος τεχνικός έχει – πλέον – την αποδοχή όλων των μετοχών για την ανανέωση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι». Παρόλα αυτά, όλα θα ξεκαθαρίσουν, όταν η ομάδα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τις κινήσεις που θα κάνουν οι «πράσινοι» το καλοκαίρι για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, οι ιθύνοντες θα αναζητήσουν δύο πρώτης γραμμής παίκτες για την άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Στα υπόψη βρίσκεται το όνομα του «Κάτα» Ντίας της Χετάφε, ενώ ο ιταλικός Τύπος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει για τον αμυντικό της Φιορεντίνα, Περ Κρόλντρουπ.

* Σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό. Ο Νίνης και ο Μαχλελής θα αγωνιστούν στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με τη Νέων και αύριο όλοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα. Χθες ο Ζιλμπέρτο έκανε θεραπεία και την Τετάρτη θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. «Δεν θα σας πω πολλά σήμερα. Θα τα πούμε μετά το ρεπό, όταν θα επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά. Απλώς συγχαρητήρια για τη νίκη και τον τρόπο που παίξατε», είπε ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES