10 Φεβ 2010

Κλειστές πόρτες για τους οργανωμένους οπαδούς

Κλειστές πόρτες για τους οργανωμένους οπαδούςΜε σημερινή ανακοίνωση, η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης γνωστοποιεί ότι θα απαγορευτεί η είσοδος στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ που θα μεταβούν στο γήπεδο του Πανθρακικού για τον αγώνα του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Α) Να μην οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του ΟΠΑΠ Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής για φιλάθλους της ΑΕΚ. Σε περίπτωση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στο γήπεδο.

Β) Η ΑΠΣ Πανθρακικός ΠΑΕ να θεωρήσει και να διαθέσει 5.450 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι την ημέρα της απόφασης (05-02-2010) και να τα διαθέσει αποκλειστικά στους φιλάθλους της ομάδας της.

Γ) Δεν θα επιτραπεί η εισαγωγή στο γήπεδο πανό - πλακάτ ή άλλων αντικειμένων, το περιεχόμενο των οποίων προσβάλλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, καθώς και η εισαγωγή πανό, πλακάτ ή άλλων αντικειμένων (κασκόλ κλπ) άλλων ομάδων, πλην της ΑΠΣ Πανθρακικού, και σε περίπτωση παράβασης αυτών θα εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.

Δ) Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που οπωσδήποτε θα πρέπει να κατέχουν». -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES