27 Φεβ 2010

ΑΕΚ… 4x4

Συνέχεια στο σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών θέλει να δώσει η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας απόψε (19:00, Novasports 1) τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» μετρά τρεις συνεχείς επιτυχίες, παραμένει αήττητη στο δεύτερο γύρο και θέλει να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική της θέση εν όψει και των play-offs.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τόνισε κατ’επανάληψη την επικινδυνότητα του αντιπάλου στους παίκτες του, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιάχιτς, στον τραυματία Γεωργέα και τον ανέτοιμο Νέμεθ. Όλα δείχνουν πως οι δύο πρώτοι θα αντικατασταθούν από τους Μάκο και Καράμπελα, αποτελώντας τις δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Άρη. Το πιθανότερο σχήμα σε διάταξη 4-4-2 είναι: Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Λεονάρντο (Μαντούκα), Τζεμπούρ και Μπλάνκο.

Σύμμαχος της ΑΕΚ είναι η παράδοση, καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς απέναντι στους Κρητικούς (2004-05: 3-0. 2006-07: 3-1, 2007-08: 3-1, 2008-09: 3-2).

* Δεκτό αναμένεται να γίνει από τους Ούγγρους το αίτημα του Κρίστιαν Νέμεθ να μην ενσωματωθεί στην αποστολή των Ελπίδων της χώρας για το ματς της Τετάρτης με την Ιταλία, καθώς είναι ανέτοιμος.

Έρχεται για να μείνει

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και προκειμένου να αναλάβει επίσημα καθήκοντα προέδρου ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο 36χρονος δικηγόρος «έκλεισε» σπίτι και αναλαμβάνει να ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο ίδιος υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό και το απέστειλε στους Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παππά, οι οποίοι με τη δική τους υπογραφή αναλαμβάνουν να βάλουν 9 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να καλυφθούν το έλλειμμα και ένα μέρος των υποχρεώσεων της επόμενης σεζόν. Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών (πάνω από 3,2 εκατ. ευρώ) θα δοθούν για να εξοφληθεί το ομολογιακό δάνειο της «Morgan Stanley». Ο νέος πρόεδρος θα έχει τον έλεγχο του 40% των μετοχών (ανάλογο ποσοστό θα έχει και ο Νίκος Νοτιάς) και θα αναζητήσει επενδυτές.

Θα απουσιάζει σήμερα από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς με τον Εργοτέλη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως αποδέχτηκε την πρόταση της «Original» του Λονδίνου να παρακολουθήσει μαζί με τα μέλη της τον αγώνα.

Παίρνει αναβολή η συζήτηση περί λαϊκής βάσης

Η Ερασιτεχνική και η «Ένωση 1924» κατέθεσαν επισήμως αίτημα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να συζητηθεί η προοπτική ανοίγματος των μετοχών στον κόσμο της ομάδας στη Γενική Συνέλευση της 15ης Μαρτίου. Ο Σταύρος Αδαμίδης επικοινώνησε με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο εξηγώντας του πως για να γίνει σοβαρά μία τέτοια συζήτηση θα πρέπει να απαλλαγεί η ΠΑΕ από τα χρέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES