26 Φεβ 2010

Ninis takes Panathinaikos' breath away

Ninis takes Panathinaikos' breath awayΤζιμπρίλ Σισέ Σωτήρης Νίνης που περιγράφεται ως «το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου" μετά την 19-year-old βοήθησε Παναθηναϊκός κερδίσει ένα αναπάντεχο 3-2 νίκη στη Ρόμα και μια θέση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ Europa τελευταία 16.

Υπήρχαν πολλοί ήρωες στην ομάδα ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι η Ρόμα νίκησε 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης στη Ρώμη για να φθάσουν τα τελευταία 16 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Europa 6-4 για συνολικά, αλλά ένας παίκτης, ιδίως, ήρθε για ειδικό έπαινο.

Αρχίζοντας μία από τις πιο υψηλού προφίλ του ταιριάζει ακόμα, 19-year-old Σωτήρης Νίνης απάντησε με μια αριστοτεχνική απεικόνιση δένεται με τρεις πράξεις του λαμπρότητα σε έξι λεπτά πριν από το διάλειμμα που έφερε ουσιαστικά η γραβάτα σε ένα πρόωρο τέλος. Η απόδοσή του ήταν αρκετό για Τζιμπρίλ Σισέ, επιτίθεται συνεργός Νίνης », για να τον περιγράψει ως« το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ".

"Φυσικά θα ήταν μια ειδική περίσταση και είμαι στην ευχάριστη θέση να έχουν δώσει μια πολύ καλή εικόνα του εαυτού μου», δήλωσε η αλβανική-γεν έφηβος, κόβοντας μία ώριμη στοιχεία στο τέλος του αγώνα. «Ήμουν που συμμετέχουν στο κινήσεις που έφερε τα τρία γκολ, αλλά είμαι διατηρώντας απλώς το κεφάλι μου για τον λόγο αυτή τη στιγμή. Υπήρξε μια μεγάλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Νομίζω ότι κάναμε απόψε και γι 'αυτό ήρθε μακριά με τη νίκη. "

Μετά την 11η-στόχο λεπτά Τζον Άρνε Ρίισε, ο Νο7 ενεργοποιημένη τη γραβάτα στο κεφάλι του, όταν χόρεψε στο κουτί προκαλώντας περιπλανώμενες αντιμετώπιση από Daniele De Rossi. Μετά Cissé είχαν εξισωθεί, η βαθιά που βρίσκεται εμπρός στριμμένα στην άκρη του κουτιού και να σιγήσει η θορυβώδης υποστήριξη σπίτι με χαμηλά, πάνω από την ύφανση απεργία που πήρε ρυθμούς, παρά τη σύντομη επιστροφή ανελκυστήρα για να νικήσουμε απελπιστική χέρι του Doni. Στη συνέχεια, με ένα κέλυφος-σοκαρισμένος Giallorossi ψάχνουν για κάποιον τρόπο πίσω στο αγώνα, το διαβολικός παίκτης διάσπαση της άμυνας της Ρώμης με το τέλειο με μπάλα για απεργία συνεργάτη του για να κάνει το 3-1.

"Νίνης είναι ένας φανταστικός παίκτης - που είναι ένα πραγματικό ταλέντο," ξεπήδησε ο Γάλλος. «Είναι ακόμα νέος και έδειξε σήμερα γιατί είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου."

Άλλα συμπαίκτες ήταν εξίσου διαχυτικός περίπου Νίνης αλλά ισορροπημένη επαίνους τους με συμβουλές για το νέο hot-shot. «Είναι ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός παίκτης», δήλωσε ο Gilberto Silva, ο οποίος έχασε τον αγώνα λόγω τραυματισμού. «Όπως έχω ξαναπεί, ελπίζω ότι οι άνθρωποι δεν θέτουν πάρα πολύ πίεση πάνω του. Είναι ακόμα πολύ νέος και έχει πολλά να μάθει, αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Έχει πιο συνεπής αυτή τη σεζόν και αυτό είναι που χρειαζόμαστε. "

Defender Josu Sarriegi δεν ήταν λιγότερο απαιτητικές του παίκτη φέρεται να καταζητείται από μια σειρά κορυφαίων συλλόγων: "Έπαιξε φανταστικά, αλλά έχει να βελτιωθεί περισσότερο. Έχει να προσπαθήσουμε και να προσπαθήσει και να προσπαθήσουμε περισσότερο, διότι θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη παίκτης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES