27 Φεβ 2010

«Βλέπει» Ντιόγο η Τσέλσι!

Ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του Ντιόγο αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα «futbolmercado.es»! Αν και ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, οι «μπλε», σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θεωρούν το γεγονός αυτό θετικό για την ολοκλήρωση μιας πιθανής μεταγραφής.

Έπειτα από τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τη Σάο Πάολο να έχει κάνει πρόταση για το δανεισμό του παίκτη (κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό), ο Ντιόγο έχει μπει στο «στόχαστρο» του Κάρλο Αντσελότι, παρότι έχει στη διάθεσή του μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές με Ντρογκμπά, Ανελκά και Καλού.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ντιόγο διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όντας βασικός και πρωταγωνιστής της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Σημειώνεται, όμως, ότι φέτος δεν έχει βρει τον εαυτό του. Μάλιστα, η «futbolmercado.es» γράφει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «μπλε» ενδιαφέρονται για τον 22χρονο, αλλά, πλέον, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES