27 Φεβ 2010

Έτοιμος για κορυφή!

Συνέχεια στο όνειρο του τίτλου, που πλέον δεν φαντάζει πολύ μακρινό, θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ με νίκη απόψε (19:00, ΝΕΤ) επί της Skoda Ξάνθης στα Πηγάδια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ψαλιδίσει τη διαφορά και με νίκη σήμερα θα βρεθεί τουλάχιστον για μία ημέρα στην κορυφή της βαθμολογίας, φορτώνοντας με επιπλέον άγχος τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που αγωνίζονται την Κυριακή.

Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με δύο αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Βιτόλο που εξέτισε την τιμωρία του θα πάρει τη θέση του Φωτάκη, ενώ ο Μουσλίμοβιτς αυτή του Εντίνιο. Η σύνθεση του ΠΑΟΚ σε διάταξη 4-2-3-1 θα είναι πιθανότατα η εξής: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Φιλομένο και Σαβίνι, ο τιμωρημένος Αραμπατζής και ο Παπάζογλου για λόγους τακτικής. Πέρα από τους έντεκα του βασικού σχήματος, στην αποστολή βρίσκονται οι Κρέσιτς, Τσιρίλο, Μουν, Κουτσιανικούλης, Φωτάκης, Κριστιάνο και Εντίνιο.

Στο «παλατάκι», όχι στα Πηγάδια

Η συντριπτική πλειονότητα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δείχνει να συμμορφώνεται με την απόφαση της απαγόρευσης μετακινήσεων και τις προτροπές του Θοδωρή Ζαγοράκη να μην μεταβεί στην Ξάνθη για το σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος επεισοδίων ή στοχοποίησης της ομάδας. Πολλοί φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το Κλειστό της Πυλαίας πριν τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με την Καβάλα (21:00), καθώς τοποθετήθηκε γιγαντοοθόνη.

Δεν αποκλείεται πάντως κάποιοι «τολμηροί», είτε από τη Θεσσαλονίκη είτε από τους γειτονικούς Δήμους της Ξάνθης, να προσπαθήσουν να βρουν τρόπο να παρακολουθήσουν το ματς με τον ακριτικό σύλλογο στα Πηγάδια. Έστω κι αν δεν έχουν εισιτήρια, η Ξάνθη δεν διαθέτει θύρα και η αστυνομία θα κάνει αυστηρούς ελέγχους με διπλά μπλόκα έξω από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES