27 Φεβ 2010

Συζητήσεις Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη για την ΠΑΕ

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τη συμμετοχή του δεύτερου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκτώντας ένα μεγάλο μερίδιο μετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΦΩΣ», η κουβέντα των δύο ανδρών έχει ξεκινήσει από το αδιάθετο κομμάτι των 10 εκατ. ευρώ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου των Πειραιωτών (από τα 26 εκατ. ευρώ που είναι η αύξηση).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, υπάρχει μία συζήτηση να το καλύψει και αυτό ο κ. Λαυρεντιάδης, ανεβάζοντας (ουσιαστικά διπλασιάζοντας) το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο στο 20%, αφού τώρα είναι 10%. Ο 37χρονος επιχειρηματίας φέρεται να επιθυμεί να έχει σε συνιδιοκτησία την ΠΑΕ με τον κ. Κόκκαλη, ο οποίος δεν εμφανίζεται αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο (του 45%-45%),

Βάσει της υπάρχουσας συμφωνίας με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ο κ. Λαυρεντιάδης για να αποκτήσει το 45% πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 45 εκατ. ευρώ. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέσα στην άνοιξη. Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος επιχειρηματίας έχει ήδη στην κατοχή του το 50% του «Καραϊσκάκη» και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο στην ΠΑΕ.

Τι είπαν Κόκκαλης-Μπάντοβιτς

Περίπου δύο ώρες συνομίλησαν χθες το μεσημέρι ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και αιφνιδιαστικά φώναξε τον Σέρβο προπονητή για να συζητήσουν –όπως έγινε γνωστό-για θέματα της ομάδας. Ωστόσο, από τη διάρκεια της συζήτησης των δύο ανδρών γίνεται αντιληπτό πως μίλησαν για τα πάντα.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη δουλειά του 41 ετών προπονητή, ο οποίος βρίσκεται περίπου πέντε εβδομάδες στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Ο κ. Κόκκαλης φέρεται να ζήτησε από τον Μπάντοβιτς η ομάδα να δίνει σε κάθε ματς τον καλύτερο εαυτό της στο γήπεδο, ώστε να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, όμως ζήτησε να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Επίσης, θέλει να βλέπει πάθος και ψυχή από τους ποδοσφαιριστές, όπως συνέβη στον αγώνα με την Μπορντό.

Ο κ. Κόκκαλης θεωρεί ότι αν στα επόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Φήμες θέλουν τους δύο άνδρες να έκαναν μια πρώτη συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, όμως οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Αλλάζει τα πλάνα του

Αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για τον αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6-ΝΕΤ) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, λόγω των αρκετών απουσιών που υπάρχουν. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Γκαλέτι, Ντουντού, Ντιόγο, Λεονάρντο (εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής), Όσκαρ (έχει τενοντίτιδα) και Μαρέσκα (αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο).

Πλέον είναι πιθανό το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνιστούν με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Λεντέσμα και ο Στολτίδης, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί και τον Ντάτολο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λούα Λούα και ο Ντάρμπισαϊρ, αν και υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει και ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί και Γιάννης Παπαδόπουλος. Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

* Στη εθνική Κονγκό κλήθηκε ο Λούα Λούα για το φιλικό παιχνίδι με τη Νιγηρία (στο Λάγος) στις 3 Μαρτίου, αλλά ο επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται να την αρνήθηκε για να μην βγει από τον ρυθμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES