14 Ιαν 2010

Ρώτησε για Βαλμπουενά ο Παναθηναϊκός

Το "μπαμ" με τον 25χρονο Γάλλο μέσο της Μαρσέιγ Ματιέ Βαλμπουενά ψάχνει ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τη Γαλλία άνθρωπος των "πρασίνων" ρώτησε τη γαλλική ομάδα εάν παραχωρείται ως δανεικός ο Βαλμπουενά και η απάντηση των διοικούντων της Μαρσέιγ ήταν θετική, με την υποσημείωση ότι η οψιόν αγοράς του παίκτη είναι στα 4 εκατ. ευρώ.
Ο Παναθηναϊκός όμως θα πρέπει να καλύψει και τις απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος αμείβεται με 1.4 εκατ. ευρώ το χρόνο, άρα σε πρώτη φάση το "τριφύλλι" οφείλει να καλύψει τις 700 χιλιάδες ευρώ που έχει να λαμβάνει ο Βαλμπουενά από το σύλλογο της Μασσαλίας. Οπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Παναθηναϊκός εκτός από κεντρικό αμυντικό εξετάζει πλέον και περιπτώσεις μέσων κατόπιν εισήγησης του Νίκου Νιόπλια, μόνο όμως εάν βρεθεί παίκτης με αξιοπρόσεκτα προσόντα.
Ο Βαλμπουενά είναι μαζί με τον Μπεν Αρφά οι δύο παίκτες της Μαρσέιγ που με τον Ντεσάν έχασαν τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα και δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με αυτό, ζητώντας από τη διοίκηση να φύγουν. Η Μαρσέιγ το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Ζενίτ για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά πλέον έχει αλλαξει στάση με τη διαφορά ότι οι προτάσεις από το Κατάρ και την Τουρκία (Μπεσίκτας) δεν συγκίνησαν τον ποδοσφαιριστή.
Στην προκειμένη περίπτωση, εάν ο Παναθηναϊκός φτάσει στην τελική ευθεία, ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο η καλή σχέση του παίκτη με τον Σισέ. Οσον αφορά τώρα τα χαρακτηριστικά του Βαλμπουενά, πρόκειται για βραχύσωμο (1.63 μ. ύψος) παίκτη, αλλά εξαιρετικό ντριμπλέρ, γρήγορο, με πολύ καλή κάθετη πάσα και σουτ από μακρινή απόσταση. Και το πλέον ιστορικό του γκολ ήταν αυτό απέναντι στη Λίβερπουλ μέσα στο Ανφιλντ την περασμένη αγωνιστική περίοδο που ακόμα συζητούν οι Μαρσεγιέζοι. Στο 4-2-3-1 η φυσική του θέση είναι επιτελικός μέσος, αλλά έχει παίξει πολλές φορές ως δεξιός εξτρέμ σε διάταξη 4-3-3 κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES