14 Ιαν 2010

Κέρδος ο Κλέιτον; Θα δείξει…

Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στην απόδοση του Σίλβα Κλέιτον, στη χθεσινή αγχωτική πρόκριση επί του Πιερικού. «Ηταν ένα κέρδος για εμάς», είπε και στην ουσία έστειλε και ένα μήνυμα πως από εδώ και στο εξής ο Βραζιλιάνος θα χρησιμοποιείται περισσότερο και θα πάρει ευκαιρίες.

Πολλοί fan του ποδοσφαιριστή που τόσο καιρό θεωρούσαν ότι αγαπημένος τους παίκτης αδικείται που δεν αγωνίζεται, χθες χαμογέλασαν, όπως για να λέμε την αλήθεια χαμογέλασαν και οι υπόλοιποι φίλοι του «τριφυλλιού», βλέποντας έναν μέχρι στιγμής παραγκωνισμένο ποδοσφαιριστή να έρχεται από το πουθενά και με δυο γκολ να δίνει τη νίκη στην ομάδα.

Στο παρελθόν έχω καταθέσει είτε γραπτώς, είτε μέσω των εκπομπών του NovaΣΠΟΡ FM, την άποψή μου για τον Κλέιτον. Θεωρώ, λοιπόν, ότι δεν μπορούμε από τώρα να μιλάμε για κέρδος. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, για να δούμε αν ο Κλέιτον δει πιο… ζεστά την υπόθεση ποδόσφαιρο ή παραμείνει ο γνωστός μπαλαδόρος (ούτε συζήτηση για την ποδοσφαιρική του ποιότητα), που το μυαλό του θα είναι τις περισσότερες φορές αλλού κι’ όχι στην ομάδα ή στη δουλειά που πρέπει να κάνει. Γιατί μη μου πείτε ότι εσείς άλλον Κλέιτον ξέρετε! Εγώ ξέρω τον Κλέιτον που ξέρει καντάρια μπάλα, αλλά η ασυνέπεια και η… νοοτροπία παραλίας τα «χαλάει» όλα. Ας περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν ο Βραζιλιάνος είναι ένα κέρδος για τον Νίκο Νιόπλια. Η χθεσινή του πολύ καλή εμφάνιση ήταν ένα μήνυμα. Να είστε σίγουροι πως αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού δει αυτά που θέλει από τον ποδοσφαιριστή στην Παιανία, θα του δώσει όχι ευκαιρία, αλλά ευκαιρίες.

• Σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση, μέχρι το 70’ ο Παναθηναϊκός ήταν απαράδεκτος. Ο Νιόπλιας δεν συμφωνεί ότι οι παίκτες του είδαν το ματς σαν… αγγαρεία και θεωρεί ότι η ομάδα δεν βρήκε ρυθμό, λόγω των πολλών αλλαγών. Εχει δίκιο σ’ αυτό που λέει, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι και το πρώτο ισχύει. Από το 70’ και μετά ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε, έπαιξε ορθό και καλό ποδόσφαιρο, και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES