14 Ιαν 2010

Βλέπει Πανθρακικό και… αμυντικό

Η δύσκολη πρόκριση σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό για το Κύπελλο θα πρέπει να είναι διδακτική για τους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική. Η ομάδα της Κομοτηνής μπορεί να είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια υποτίμησης του αντιπάλου, αφού οι εκπλήξεις παραμονεύουν, όπως παραλίγο να συμβεί κόντρα στο συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου την Τετάρτη.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του ανάλογο πρόσωπο και περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση τους προσεχούς τους αντιπάλους. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που από το ματς αυτό θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Σισέ, Κατσουράνης και Λέτο, καθώς και ο Σιμάο που είναι στο Κόπα Άφρικα. Εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Ρουκάβινα και Σεϊταρίδης.

Πιέζει, αλλά…

Εντείνονται οι προσπάθειες απόκτησης κεντρικού αμυντικού από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι δύο περιπτώσεις που έχουν προκριθεί, αυτές των Εμάνουελ Πόγκατετς και Κάτα Ντίας, παρουσιάζουν δυσκολίες. Όσον αφορά στον Αυστριακό άσο, η Μίντλεσμπρο αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που κρίνεται υπερβολικό από τους «πράσινους» για έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο ίδιος πιέζει με τον τρόπο του, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Για τον Αργεντινό στόπερ της Χετάφε, οι Μαδριλένοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις, ενώ δεν έχουν καταστήσει σαφές αν έχουν αποφασίσει οριστικά να τον πουλήσουν. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μεταβεί στη Μαδρίτη ο Κώστας Αντωνίου, αφού ο 30χρονος άσος θεωρείται μία εξαιρετική περίπτωση από τον Νίκο Νιόπλια.

Στα υπόψη είναι ο Ντουγκλάο της Καβάλας, ο οποίος αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μειονέκτημά του είναι ότι καλύπτει θέση ξένου και παρότι υπάρχει χώρος για έναν ακόμη μη κοινοτικό, στο «τριφύλλι» θέλουν να μείνει κενή.

Πανστρατιά για Ρώμη

Στο τέλος της επόμενη εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει ο Παναθηναϊκός για τις ανάγκες των φιλάθλων του στη ρεβάνς των «32» του Europa League απέναντι στη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» θα πάρουν περίπου 3.000 ή 3.500 κομμάτια, τα οποία και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES