6 Ιαν 2010

Τι σηματοδοτεί η επάνοδος Ζαγοράκη

Τι σηματοδοτεί η επάνοδος ΖαγοράκηΗ επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στη διοίκηση του ΠΑΟΚ σηματοδοτεί επαναπροσδιορισμό των θέσεων της ΠΑΕ απέναντι σε θέματα που αφορούν τόσο τον αγωνιστικό όσο και τον οικονομικό τομέα. Το πολύ μέχρι τις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στην προεδρία της ομάδας, αφού λήγει η θητεία της προσωρινής διοίκησης.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μαζί με τον Ζαγοράκη έχουν συζητήσει ήδη για τις επόμενες κινήσεις τους. Έτσι, φαίνεται πως προσανατολίζονται στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, στην ανεύρεση προσώπων που θα στηρίξουν είτε την αύξηση είτε το φετινό προσωρινό έλλειμμα και, βέβαια, στη ρύθμιση των χρεών.
Σκοπός του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, ενώ για τη συνέχεια σκοπεύουν θα απευθυνθούν στους οπαδούς της ομάδας, αφού πρώτα δημιουργήσουν τις συνθήκες που θα επιτρέψουν να εισχωρήσουν στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ άνθρωποι που θα επενδύσουν μεγάλα κεφάλαια για να πάρουν μετοχές.
Η ρύθμιση των οικονομικών ζητημάτων θα παίξει καθοριστικό ρόλο και για τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού στόχος για την επόμενη χρονιά θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σχετικά με το έλλειμμα της σεζόν που διανύουμε, αυτό φαίνεται πως φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ και οφείλεται στο ότι η ομάδα δεν κατάφερε να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο, δεν έχουν υπολογίσει τα έσοδα από τους αγώνες του Κυπέλλου, αλλά και τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να ισοσκελίσει η ομάδα τα έσοδα με τα έξοδα της φετινής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES