6 Ιαν 2010

Ουζουνίδης: «Τη διαφορά την κάνει το αποτέλεσμα»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Λάρισας επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0) ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο προπονητής των «βυσσινί» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κάμπου και το επίπεδο προσαρμογής τους.

«Εύχομαι να δούμε από όλες τις ομάδες καλύτερο ποδόσφαιρο και ειδικά από τη δική μας. Αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο, άλλωστε. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, ο αντίπαλος ήταν στην τέταρτη θέση και είχε ένα αήττητο σερί πολλών παιχνιδιών. Περιμέναμε δύσκολο ματς. Παρουσιαστήκαμε, όμως, πολύ καλοί, με σωστή τακτική και υπομονή στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Μας ενδιαφέρει είναι να παίρνουμε βαθμούς και να τους διεκδικούμε σε όλα τα παιχνίδια, γιατί βρισκόμαστε ακόμη σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Περιμένω από τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν ακόμη περισσότερο και να ετοιμαστούν, ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις».

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, δούλεψαν πολύ στη διακοπή και έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Τρίπολης που απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν τα τελευταία της αποτελέσματα. Αυτό δίνει και μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Τα παιδιά χρειάζονται χρόνο. Σήμερα στάθηκαν καλύτερα απ’ ότι περίμενα και εγώ. Έδειξαν ότι θα βοηθήσουν αρκετά στη συνέχεια. Τη διαφορά την κάνει το αποτέλεσμα. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, τότε κανείς δε μένει στην εμφάνιση».

Για τον επόμενο αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Ο Βενετίδης είχε πρόβλημα στο ημίχρονο γι’ αυτό αντικαταστάθηκε. Εκτίει ποινή λόγω καρτών ο Μετίν και ο Μάλαρζ. Με τις προσθήκες, όμως, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Να δούμε πως θα πάνε τα προσεχή ματς και μετά θα μιλήσουμε για τους στόχους».


Βλάχος: «Δεν περίμενα τόσο καλό τον αντίπαλο»

Έκπληκτος υποστήριξε πως έμεινε ο Βαγγέλης Βλάχος από την απόδοση της Λάρισας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν επηρεάστηκε από την εορταστική διακοπή.

«Έγινε καλό ματς μετά τη διακοπή αν και δεν συνηθίζεται. Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν τη νίκη και έγιναν πολλές φάσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Και οι δύο πλευρές ήθελαν τους τρεις πόντους. Η διακοπή δεν επηρέασε την απόδοσή μας, προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε. Δεν περίμενα τόσο καλό τον αντίπαλο. Όταν είσαι καλός και έμπειρος παίκτης, δεν έχει σημασία αν είσαι λίγο σε μια ομάδα. Αυτό ισχύει για τους Βελάσκο και Φλάβιο».

«Ο Μετίν ήταν καταπληκτικός και η παρουσία του ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίξαμε με ένα χαφ μπροστά από την άμυνα για να τον περιορίσουμε. Είναι, όμως, πολύ καλός παίκτες και το αποδεικνύουν οι πράξεις του. Έχει πάντα λύσεις και το έχει αποδείξει η πορεία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μετριότατο και μακάρι να είχε έρθει νωρίτερα, το ίδιο και ο Ριβάλντο. Έστω και στα 37 αν έρθει ένας τέτοιος παίκτης, ανάλογης αξίας, κάτι δίνει στο ποδόσφαιρο. Οι επενδυτές πρέπει να ασχολούνται γιατί υπάρχει πάντα ελπίδα για κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES